Incepand cu 21 martie, Lidl Romania lanseaza in magazine prima colectie vestimentara din denim - We Love Denim. Din materiale rezistente si culori placute, noile articole au fost testate pentru a le asigura durabilitatea indelungata indiferent de provocarile zilnice. Alege produsul care se potriveste stilului tau si descopera beneficiile hainelor testate de viata!

Comunicat de presa

Daca esti in cautarea confortului, dar vrei sa fii in pas cu moda, articolele vestimentare din colectia We Love Denim sunt alegerea potrivita. Rezistenta, textura, culoarea si detaliile fiecarui articol au fost testate pentru ca tu sa fii sigur ca merita un loc in dulapul tau pentru mult timp.

Pentru doamne, Lidl iti propune articolele perfecte pentru o dimineata grabita, cu multe tinute schimbate iar si iar inainte de a pleca de acasa: jeans (49.99 lei), camasi din denim (44.99 lei), tricouri (29.99 lei) sau pantaloni lejeri (39.99 lei). Petrece o zi la birou in haine care reusesc sa iti ofere confortul necesar in orice situatie.

Jachetele de denim (69.99 lei), bluzele cu maneca lunga (24.99 lei), pantalonii lejeri (49.99 lei) sau jeansii (49.99 lei) pentru barbati sunt numai bune pentru zile cu program incarcat, in care vrei sa te imbraci cat mai lejer, sau pentru o plimbare relaxanta in parc.

Odata cu lansarea colectiei We Love Denim, dar si a noului cont de Instagram, Lidl te provoaca sa participi la concursul organizat in perioada 16-29 martie. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi contul oficial @LidlRomania, sa urmezi instructiunile si intri automat in cursa pentru a castiga unul dintre zecile de premii oferite: 20 de ceasuri din gama de produse We Love Denim, un Polaroid Snap, un iPad, sau chiar marele premiu – un iPhone 6S.
 

Featured foto by Vitalii Matokha via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri