Amway prezinta cel mai nou produs din colectia inovatoare ARTISTRY HYDRA-V.

comunicat de presa

Odata cu primele raze calde ale soarelui si trezirea la viata a naturii, Amway prezinta cel mai nou produs din colectia inovatoare ARTISTRY HYDRA-V: masca hidratanta ARTISTRY HYDRA-V, a carei formula speciala ofera instant tenului o hidratare profunda, prospetime si un aspect sanatos.

Fiecare folie HYDRA-V Moisture Mask este imbogatita cu lipozom ARTISTRY HYDRA-V, apa din fiordurile norvegiene si acid hialuronic, care revitalizeaza tenul si ii ofera instant o hidratare profunda care persista intreaga zi. Materialul din microfibra asigura distribuirea uniforma a ingredientelor hidratante conferindu-i un aspect fin, neted si catifelat, tenul fiind astfel mai elastic si mai sanatos ca niciodata.

Mai mult, datorita proprietatilor sale excelente de hidratare, acidul hialuronic, denumit si “magnetul hidratarii”, are capacitatea de a retine o cantitate de apa de pana la 1.000 de ori mai mare decat propria greutate, contribuind astfel semnificativ la mentinerea hidratarii si elasticitatii tenului.



Masca hidratanta ARTISTRY HYDRA-V: pret recomandat 157 lei pentru setul de 5 masti
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Pentru revitalizarea, hidratarea si imbunatatirea vizibila a elasticitatii epidermei, aplica masca o data pe saptamana, timp de 10 minute. Astfel te vei bucura de un ten deosebit si cu aspect sanatos. Masca hidratanta este recomandata pentru toate tipurile de ten.

Pentru mai multe informatii despre colectia ARTISTRY HYDRA-V de la Amway, vizitati: https://bit.ly/1Vji0Au

Toate produsele din colectia ARTISTRY HYDRA-V sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway din Romania. Gasiti mai multe informatii despre produse si optiunile de cumparare, precum si oportunitatile de business Amway accesand website-ul companiei: https://www.amway.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri