L Occitane en Provence intampina venirea primaverii prin lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale - o explozie de arome proaspete, de celebrare a renasterii si a naturii.

comunicat de presa

L’Occitane en Provence intampina venirea primaverii prin lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale – o explozie de arome proaspete, de celebrare a renasterii si a naturii. Evenimentul este marcat prin redeschiderea magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni, locul unde clientii vor putea patrunde pentru cateva clipe intr-un colt de atmosfera plina de aromele magice provensale consacrate.

Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L'OCCITANE aduce un omagiu frumusetii florilor de cires si parfumului lor delicat si feminin ce vesteste primavara. Moleculele de aroma, obtinute pentru prima data prin extractie la temperatura scazuta, pastreaza secretul unui parfum spontan care celebreaza reinnoirea naturii intr-o ploaie de miresme vibrante si scanteietoare.

Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

Apa de toaleta 50 ml - elibereaza la inceput note de varf minunate de bergamota si mandarina; notele de mijloc dezvaluie accente de flori de cires alaturi de tradafir si violete, iar apoi se topesc in note de baza subtile de mosc.

Gel de dus 250 ml - notele vibrante de floare de cires sunt dezvaluite in momentul dusului, cand gelul elibereaza un ingredient activ care curata delicat si protejeaza pielea.

Lapte de corp 250 ml - este ca o atingere de petale, lasand pielea catifelata, hidratata si invaluita intr-un parfum fructat floral, scanteietor.

Crema de maini 30 ml – imbogatita cu unt de Shea, confera hidratare si netezire mainilor, iar formula sa non-grasa este absorbita imediat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri