Femeile sunt ca picaturile de ploaie. Par atat de asemanatoare si totusi atat de diferite. Atat de speciale. Atat de fragile si totusi atat de puternice.

Comunicat de presa

Femeile sunt frumoase si magice. Ele viseaza si pun in practica.

Azi, noi, femeile, ne bucuram de primavara. De vremea calda. Si ne pregatim de zile si mai fierbinti.

Fiecare femeie are un anumit tip de piele, iar acestuia ii corespunde o metoda diferita de epilare. Iata sfaturile expertilor Rica pentru pielea sensibila, pentru cea normala si pentru cea cu pilozitate accentuata.

Fiecare metoda de epilare are avantajele si incovenientele sale. Si nu e mereu usor sa alegi.

„ Daca esti fericita posesoare a unei derme sensibile, cea mai buna metoda de epilare pe care o poti alege este utilizarea unei ceri special concepute pentru aceasta tip de piele, imbogatita cu ulei de argan”, spune Nicoleta Ion, Trainer Skin Care & SPA Division.

Ceara pe baza de ulei de argan adera foarte bine pe piele, are o aroma fina si o consistenta cremoasa. De unde posibilitatea unei aplicari uniforme.
”Pe de alta parte, daca te confrunti cu o pilozitate excesiva, atunci nu ezita sa alegi epilarea cu ceara calda.

Facuta musai de profesionisti.”, adauga Nicoleta Ion.

Doamnele si domnitele cu piela normala nu au nicio restrictie. Ele pot opta pentru orice tip de epilare posibil. „Totusi, daca vreti sa beneficiati de rezultate durabile, o exfoliere calitativa si o calitate a epilarii excelente, nu ezitati sa mergeti la salon”, considera specialista Rica.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri