Valentine’s Day este considerata sarbatoarea iubirii si ofera lumii intregii lumi ocazia de a celebra sentimentul nobil care leaga doua persoane. O astfel de zi este dedicata in intregime romantismului si orice femeie isi doreste sa arate perfect pentru jumatatea ei.

comunicat de presa

Alegerea tinutei, una dintre cele mai mari preocupari ale unei femei, poate fi bifata cu succes de pe lista pregatirilor datorita brandului Mathilde. Din materiale naturale si detalii din broderie lucrate manual, piesele Mathilde pun in valoare feminitate si dau originalitate oricarui look.

Este o seara speciala si, daca jumatatea ta s-a gandit sa te surprinda cu o cina romantica la restaurant, look-ul ales trebuie sa fie pe masura. Alege rochia Kate C pentru un plus de feminitate. De lungime midi, cu croiala semi clos si cu maneci ¾, aceasta piesa vestimentara delicata denota eleganta si, datorita imprimeului colorat, iti va conferi un look romantic, in ton cu atmosfera.

Daca seara dedicata iubirii incepe cu invitatia la un film de dragoste, tinuta ideala trebuie sa iti asigure confortul necesar fara ca elementul estetic sa fie insa compromis. Atentia la detalii oferita de rochia Celentina subliniaza frumusetea feminina si este completata de croiul lejer, permitandu-ti sa te simti in largul tau pe tot parcursul serii. Detaliile florale reintregesc cromatic outfitul si il pun in valoare. Si, pentru ca stilul relaxat caracteristic este unul permisiv in privinta incaltamintei, poti renunta la tocuri asigurandu-ti doza de confort necesara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Adeptele unui stil nonconformist pot opta pentru aceasta seara deosebita pentru fusta Pelpa din jerseu negru. Tulul constituie elementul deosebit conferind structura si, in acelasi timp, o nota sofisticata. „Condimenteaza” un astfel de look cu bluza Coral si o pereche de pantofi comozi pentru un aer stylish.

Mathilde – Stilul tau natural...

Facebook: https://www.facebook.com/MathildeRomania
Instagram: https://instagram.com/mathilde.ro
Pinterest: https://www.pinterest.com/mathilderomania/
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri