Incepand cu luna decembrie, Reserved este disponibil online pentru toti iubitorii de stil din Romania.

comunicat de presa

Incepand cu luna decembrie, Reserved este disponibil online pentru toti iubitorii de stil din Romania. Disponibil in 10 tari din Europa, brandul de fashion Reserved si-a extins acum optiunea de shopping online pentru clientii din Romania.

Cu 8 magazine deschise in Romania, stilul Reserved este deja binecunoscut publicului roman, iar de acum, este disponibil in toata tara, la un click distanta. Daca nu ai un magazin Reserved in apropiere sau pur si simplu nu ai chef sa mergi la cumparaturi, poti oricand sa-ti faci cumparaturile din noul magazin online, in cateva minute pe https://www.reserved.com/ro/ro.

Noul magazin online gazduieste toate conceptele Reserved pe care le gasesti si in magazine: liniile dedicate femeilor – Office, Street Fashion, Young; liniile pentru barbati – City, Casual, Young si categoria Kids. In plus, pe langa oferta variata pe care o poti regasi in toate magazinele Reserved, in magazinul online vei gasi colectii limitate, tendinte, recomandari de stil si piese disponibile exclusiv online.

In magazinul online, pasionatii de moda si stil pot vizualiza usor toate colectiile si look-urile Reserved si se pot inspira din campaniile si selectiile tematice disponibile exclusiv online. Daca te simti fara inspiratie, in magazinul online vei gasi si o serie de look book-uri tematice precum 1970’s Luxe sau Modern Utility care iti vor inspira stilul si vor aduce noi povesti surprinzatoare in garderoba ta de zi cu zi.

Bucura-te de sesiunea ta de shopping pe https://www.reserved.com/ro/ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri