Nenumarati factori ne agreseaza zilnic pielea iar in laboratoarele celor mai cunoscute branduri din industria cosmetica mondiala, expertii cauta solutii pentru a le combate sau diminua efectele.

comunicat de presa

Nenumarati factori ne agreseaza zilnic pielea iar in laboratoarele celor mai cunoscute branduri din industria cosmetica mondiala, expertii cauta solutii pentru a le combate sau diminua efectele. Astfel ca rutina zilnica de frumusete a femeilor devine mai complexa dar si mai eficienta. Pretioasele perle in care sunt incapsulate serumuri sau geluri concentrate si-au facut deja loc in beauty case-ul multora dintre noi.

Dozajul optim unei aplicari, textura delicata si rezultatele dovedite in combaterea celor mai frecvente probleme ale pielii, pun aceste capsule pe lista cosmeticelor obligatorii pentru un ten impecabil.

Clarena, brandul de cosmetice profesionale distribuit in Romania exclusiv prin Estetiq Solutions, a introdus in liniile sale de cosmetice perle cu un continut ridicat de substante active pe care femeile le pot folosi zilnic, masandu-le usor pe piele, inainte de aplicarea cremei specifice pentru zi sau pentru noapte.

Tenul matur poate beneficia de aceasta atentie speciala prin aplicarea capsulelor cu extract de caviar. Acestea vor netezi ridurile fine, vor incetini procesul de imbatranire si vor asigura hidratarea optima.

Proprietatile bisabololui, substanta activa recunoscuta pentru efectele sale de calmare si reparare a pielii, alaturi de squalan si vitamina E dau tenului suplete si prospetime.

Pentru acelea dintre noi care se confrunta cu un ten tern si obosit, mai ales in anotimpul rece sau in perioadele solicitante, expertii Clarena au creat un serum matasos cu extract de praf de meteorit si dermaxyl, ingredientul recunoscut pentru proprietatile sale antiaging si de regenerare celulara. Acest compus reda stralucirea tenului si impiedica imbatranirea datorita calitatilor de hidratare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!


Tenul sensibil primeste un plus de ingrijire prin compusul special pe baza de vitamina U incapsulat in perlele Clarena. Vitamina U intareste peretii vaselor capilare, are proprietati antiinflamatorii si protejeaza impotriva factorilor externi. Alaturi de bisabolol si de vitamina E, acest gel concentrat reda tenului confortul si hidratarea optima.

Pretioasele capsule sunt folosite si ca primer pentru machiaj iar cele cu extract de panza de paianjen sunt favorite pentru acest rol. Extractul de panza de paianjen are excelente calitati de hidratare, previne pierderea apei din tesut si absoarbe excesul de sebum.

Aceste produse sunt disponibile la Estetiq Solutions (Str. Romulus, nr. 35, Bucuresti) si in saloanele partenere din tara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri