Adevaratul inamic al grasimii - spala 6000 de farfurii cu o singura sticla de 750 ml

comunicat de presa



Colgate-Palmolive Romania a lansat o noua gama de detergent lichid Axion, cu formula inovatoare 4 in 1 si un design atractiv. Noul Axion este atat de eficient incat o singura sticla de 750 de mililitri poate spala pana la 6.000 de vase!

Axion 4 in 1 este disponibil in doua sortimente: Maxi Stralucire, in ambalaj verde, si Prospetime de lamaie, in ambalaj galben.

Maxi Stralucire curata vasele si le ofera un luciu de durata, aproape fara efort. Sortimentul Prospetime de lamaie indeparteaza rapid grasimea de pe farfurii si, in plus, le da un parfum placut si discret.
Cat ai zice „Axion”, vasele vor fi stralucitoare, degresate, fara reziduuri si mirosuri neplacute, datorita formulei imbunatatite 4 in 1. Mai mult, o sticla de 750 de mililitri este atat de eficienta incat poate spala pana la 6.000 de farfurii, in timp ce sticla de 500 de mililitri, poate spala pana la 4.000 de farfurii!

Noul Axion 4 in 1 este perfect pentru cei care isi doresc cele mai eficiente produse care sa ii ajute sa desfasoare activitatile casnice intr-un timp scurt, in asa fel incat sa le ramana mai mult timp liber pentru cei dragi si activitatile preferate.

Pentru pielea delicata a mainilor, Axion Balsam cu extracte de Aloe Vera, formula testata dermatologic, este alegerea ideala. Clientii care folosesc in mod obisnuit Axion Balsam se vor bucura acum de detergentul lor de vase preferat intr-un nou ambalaj.

Cu Axion, spalarea vaselor este distractiva si orice membru al familiei poate fi implicat, pentru ca este rapid si eficient: indeparteaza cele mai dificile pete de grasime intarita, lasand vasele perfect curate, intr-un timp scurt si cu un efort minim.

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este unul dintre cei mai cunoscuti producatori la nivel mondial in domeniul ingrijirii orale, personale, curatenia casei si produselor pentru animale. Colgate-Palmolive este prezent in peste 200 de tari prin intermediul brandurilor recunoscute international, precum Colgate, Palmolive, Mennen Speed Stick, Lady Speed Stick, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sorriso, Kolynos, elmex, meridol, Tom’s of Maine, Sanex, Ajax, Axion, Fabuloso, Soupline, Suavitel, Hill’s Science Diet, Hill’s Prescription Diet si Hill’s Ideal Balance.

Pentru mai multe detalii despre Colgate-Palmolive, vizitati www.colgate.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri