Inca te gandesti care e cadoul potrivit pentru cineva drag? Brandul de moda romanesc ETIC are propuneri variate:

Comunicat de presa

Inca te gandesti care e cadoul potrivit pentru cineva drag? Brandul de moda romanesc ETIC are propuneri variate, de la la piese clasice, precum camasa alba, sacouri elegante, jeansi, pantaloni pana sau drepti, la tinute de party, potrivite pentru petrecerile de sezon, precum salopete cu maneci transparente, sacouri cu insertii de voal, topuri sau fuste asimetrice.

Una dintre piesele vedeta ale colectiei de toamna-iarna este capa, o solutie stylish in orice moment. Colectia Urban Stories de la ETIC include o serie de cape tricotate, din bumbac sau lana, in culori naturale: gri, bej si negru.

Pentru a completa un cadou inspirat, in magazinele ETIC poti gasi si accesorii de efect, precum coliere masive, genti, esarfe sau palarii.

In plus, pana la 31 decembrie avem o surpriza pentru tine: la orice comanda de minimum 100 de lei plasata pe https://www.etic.ro/ ai -30%! Tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul CADOU inainte de a plasa comanda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Te asteptam si in magazine, sa descoperi promotiile noastre de sarbatori.

______________________

Despre ETIC

Materiale de calitate, modele - in trend, pret corect. De la piesele basic, la tinutele clasice, office, pana la cele cool, tineresti, in ton cu noile tendinte, magazinele ETIC ofera in fiecare zi moda la un pret accesibil. ETIC a fost lansat in Romania acum 15 ani de Ana-Maria Coman si Costin Strimbeanu. In prezent, ETIC are 11 magazine, dintre care 8 in Bucuresti si 3 in tara, si o cifra de afaceri de 3.5 milioane de euro. Pentru cumparaturi online, accesati www.etic.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri