Sezonul rece aduce cu sine schimbari ale metabolismului pielii, astfel ca, odata ce aceasta nu mai reuseste sa produca suficienti agenti hidratanti si lipide, este predispusa uscarii.

comunicat de presa:

Din grija pentru starea ta de bine, NIVEA iti recomanda laptele de corp nutritiv care te ajuta sa mentii echilibrul optim de hidratare, spunand adio senzatiei de piele uscata!

Prima formula de ingrijire a corpului de tip emulsie de ulei in apa, laptele nutritiv de la NIVEA, reduce asprimea pielii inca de la prima aplicare si mentine hidratarea superioara timp de 24 de ore. Textura sa usoara, bogata in minerale naturale, ulei de migdale si Vitamina E, iti hidrateaza intens pielea, restabilind bariera naturala de protectie impotriva radicalilor liberi.

Pret NIVEA Lapte de corp nutritiv: 17.81 lei (250ml); 23.31 lei (400 ml).

O stare de bine este mai mult decat o senzatie fizica. Te provocam sa incepi programul in 5 pasi, dezvoltat de catre renumitul psiholog *Paula Davis-Laack, care te va ajuta sa te eliberezi de stres si sa intensifici starea de bine, restabilindu-ti mindset-ul pozitiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Pasul 1: Atunci cand esti stresata, opreste-te si concentreaza-te asupra a ceea ce simt mintea si corpul tau.

Pasul 2: Creeaza-ti un set de obiceiuri de tipul “Daca… atunci”, cu ajutorul caruia sa acorzi timp de calitate pentru tine. Spre exemplu, daca este luni, atunci vei merge la sala sau, daca este deja seara, atunci vei lua o gustare usoara.

Pasul 3: Savureaza emotiile pozitive si lasa-ti gandurile sa zboare.

Pasul 4: Pune-te pe propria lista de prioritati si creeaza momente dedicate tie in care sa te bucuri de lucrurile care iti aduc cea mai mare satisfactie, fara sa fii presata de un anumit interval orar. Spre exemplu, poti petrece timp aranjandu-ti parul, in locul tau preferat din casa.

Pasul 5: Imbratiseaza-i pe cei dragi. O imbratisare stransa sau o atingere calda pe piele elibereaza stresul si elimina oxitocina, un hormon benefic care contribuie major la relaxarea si increderea in sine.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri