10 Decembrie 2015 publicat în Noutati 7 share-uri

Fairy si Chef Adrian Hadean aduc niste sare si piper in bucatariile familiilor care isi doresc sa pregateasca ceva inedit de pus pe masa, dar sa faca si faca un strop de economie. Fairy si-a obisnuit prietenii sa nu se mulțumeasca vreodata cu mai puțin decat cel mai bun raport calitate-preț. Pentru ei pune la dispoziție o serie de sfaturi, trucuri si rețete destepte, care costa puțin timp, puțin efort si se termina cu pofta mare si deloc risipa. Toate stranse la un loc de Chef Adrian Hadean atat pe canalul Youtube, cat si pe pagina de Facebook Fairy Romania.

comunicat de presa

Mesele in familie sau cele intre prieteni insemna bucurii oferite celor dragi: zambete, povesti stranse si date mai departe, farfurii si farfurioare pline de bunatați. Momente pe care nu vrem sa le ratam in favoarea unei gustari luate pe fuga, fie din lipsa de timp, fie din lipsa de inspirație.

Cand gatesti cu drag, nu este nevoie de ingrediente sofisticate. Sunt suficiente un varf de inspirație de la Fairy si Adi Hadean si un gram de entuziasm cand pasesti in bucatarie pentru ca ce mai ai prin frigider sa iți garanteze un inedit succes culinar.
Suna bine? Aflați acum ca... asta e Fairyconomie!

Cautați sa va convingeți? Il gasiți pe Chef Adi Hadean si un intreg set de trucuri si sfaturi utile in bucatarie pe canalul Youtube Fairy si pe pagina de Facebook Fairy Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri