Toneli Holding lanseaza noul produs „La curte” - Free Range, oua care provin de la gaini crescute la sol, cu acces in aer liber si hranite pe baza de cereale. Grupul de companii Toneli a realizat o investitie de 700.000 de euro in ferma din localitatea Gaesti, din judetul Dâmbovita, pentru a oferi consumatorilor produse la cele mai inalte standarde de calitate.

comunicat de presa

„Free Range se inscrie in clasa de calitate 1 (din cele patru clase corespondente oualor de consum), ceea ce asigura consumatorul ca aceste gaini ouatoare sunt crescute in cele mai bune conditii si se bucura de o nutritie superioara. Pentru ca sunt foarte importante pentru compania noastra, am infiintat o noua casa pentru gaini, la Gaesti, in incinta amplasamentului detinut de Avicola Gaesti, unde li se acorda intreaga atentie: au acces in aer liber si sunt hranite cu cereale atent selectionate de specialisti, pentru a putea produce intotdeauna oua la cele mai inalte standarde de calitate. Siguranta lantului alimentar si grija fata de mediu sunt prioritatile grupului Toneli, motiv pentru pentru care am adaptat intreg sistemul de productie, pentru a face din «La curte - Free Range» oul ideal pentru orice familie”, a declarat Andreea Constantinescu, Marketing Manager Toneli Holding.

Citeste si:
Viața sănătoasă: Oamenii de știință au descoperit DIETA IDEALĂ
Viața sănătoasă: Oamenii de...

Procesul de productie este atent monitorizat, pornind de la recoltare si controlul zilnic, la sortare si ambalare, fiind permanent controlat de catre medici veterinari, nutritionisti, ingineri, economisti si tehnicieni, pentru a asigura calitatea produselor ce ajung la clienti. A fost adaptat microclimatul din hale, administrarea hranei si a apei de baut, transformându-le in procese automatizate, oferind astfel pasarilor un plus de confort.

Dupa investitia de 700.000 de euro, ferma Free Range de la Gaesti are o suprafata totala de peste 80.000 de metri patrati, cu o capacitate de gaini ouatoare de aproximativ 18.850 de capete, care produc in medie 14.800 de oua pe zi, respectiv 444.000 de oua pe luna.

Citeste si:
Ochii nostri au un microbiom al lor. Iata cum poti sa ai grija de...
Ochii nostri au un microbiom...

Produsul din gama Familia Toneli „La curte” - Free Range este disponibil in caserole de 10 oua.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri