Noul Schwarzkopf Essence ULTIME dezvaluie o colectie completa de produse de lux pentru Ingrijirea parului, cu un concept exclusivist: combina secretele profesionale ale unui manechin de talie mondiala (Claudia Schiffer), cu expertiza Schwarzkopf In dezvoltarea produselor de Inalta performanta pentru Ingrijirea profesionala a parului.

comunicat de presa

Schwarzkopf Essence ULTIME ofera femeilor o serie de game de Ingrijire pentru par incredibil de puternic, uimitor de stralucitor si cu adevarat pretios. Formulele de Inalta performanta oferite de Schwarzkopf Essence ULTIME au la baza esenta de perla. De-a lungul timpului, perla, cu stralucire sa interioara si irizatiile sclipitoare a fost cea mai cautata bijuterie si un ingredient pentru frumusete.

Schwarzkopf Essence ULTIME este creat Impreuna cu Claudia Schiffer special pentru a raspunde celor mai riguroase exigente de frumusete, asa cum sunt cele ale unui model international, cu asteptari de top si o experienta bogata, ca urmare a unei solide cariere de peste 25 de ani In modelling. Un model stie perfect la cat de multe agresiuni este expus parul: Indreptare cu placa, ondulare, tapare, decolorare sau vopsire – toate duc inevitabil la deteriorarea rapida a parului. Cu toate acestea, atat pentru un model, cat si In viata de zi cu zi asteptarile sunt Intotdeauna maxime In ce priveste frumusetea parului.

“Intotdeauna mi-am dorit sa concep si sa creez o linie de produse de frumusete a parului sub propria semnatura, iar Schwarzkopf mi-a oferit acum In sfarsit ocazia mult asteptata”, declara Claudia Schiffer. Parul blond, lung si sanatos al Claudiei Schiffer a devenit un trademark si a contribuit la cucerirea titlului sau de beauty icon international.

Formula unica ce are la baza esenta de perla

Inspirata de stralucirea si irizatiile rafinate ale perlei - cea mai de pret bijuterie naturala si In acelasi timp ingredient iconic al frumusetii - Claudia Schiffer a ales esenta de perla la baza formulei de Inalta performanta a tuturor produselor Essence ULTIME.

Esenta de perla face parte dintr-un complex de 4 ingrediente cheie, alaturi de cheratina, panthenol si proteine. Impreuna, acestea ofera parului beneficii hranire, hidratare, rezistenta, Il repara In profunzime si Ii reda elasticitatea, asigurandu-i iluminare si stralucire.

Schwarzkopf Essence ULTIME actioneaza In toate dimensiunile structurii firului de par: Il repara din interiorul celulelor si Ii restabileste elasticitatea naturala. Reface suprafata firului de par si reconstruieste filmul lipidic protector - pentru un par bogat, sanatos si cu o stralucire uimitoare.

Parfumul creat de Schwarzkopf si Claudia Schiffer pentru Essence ULTIME poarta o semnatura unica de rafinament: 135 de ingrediente atent selectionate care se armonizeaza perfect In diferitele formule ale gamelor de produse. Rezultatul: un parfum modern cu note proaspete de fructe, flori albe, Invaluite de note senzuale de mosc, lemn de santal si vanilie.

Schwarzkopf Essence ULTIME ofera In Romania 9 produse, grupate In 3 game complete pentru Ingrijirea parului:

1. Gama Essence ULTIME OMEGA REPAIR
- pentru repararea intensa a parului deteriorat

Pe langa complexul cu esenta de perla, cheratina, panthenol si proteine, formula este Imbogatita cu uleiuri Omega Repair, pentru reparare intensa si un par de 10 ori mai puternic . Previne ruperea parului cu 90%, reface structura si Ii reda frumusetea naturala, oferindu-i o stralucire sanatoasa.

• Sampon Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 250 ml, pret 22,99 lei
• Balsam Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 250 ml, pret 22,99 lei
• BB Beauty Balm Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 75 ml, pret 26,99 lei
• Masca intensiva Essence ULTIME OMEGA REPAIR – 200 ml, pret 26,99 lei


2. Gama Essence ULTIME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT

- pentru Ingrijirea parului vopsit

ReInvie intensitatea culorii parului, netezeste cuticula firului de par, reda stralucirea si protejeaza datorita tehnologiei de laminare a firelor. Produsele contin filtru UV care Impiedica deteriorarea culorii parului.

Gama formata din Sampon (250 ml, pret 22,99 lei) Balsam (250 ml, pret 22,99 lei), Masca intensiva (200 ml, pret 26,99)

3. Gama Essence ULTIME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS
- reda volumul si densitatea parului lipsit de viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri