4 Decembrie 2015 publicat în Noutati 16 share-uri

In perioada 20-22 noiembrie, la Palatul Parlamentului s-a desfasurat cel mai important targ de nunti, Mariage Fest. Pentru a fi mai aproape de viitorii miri, Le Chateau a participat la targ cu un stand impresionant, amenajat in spiritul aristocratic definitoriu pentru Castel. Sutele de vizitatori care au trecut pragul standului Le Chateau au primit de la gazde, Contele si Contesa, cele mai bune oferte pentru evenimentele fericite din 2016, fie ca este vorba de o nunta sau chiar de un botez.

comunicat de presa

Elegantul stand a prezentat o parte din elementele de decor caracteristice pentru Le Chateau, asa cum ar fi peretele impresionant de oglinzi, fotoliile imbracate in materiale pretioase si tablourile executate manual, dupa tehnici traditionale. Mai mult de atat, masa a fost dominata de un aranjament floral impresionant, conceput in jurul unui sfesnic elegant.

Astfel, viitoarele cupluri au avut ocazia sa admire spiritul nobil al Castelului din inima orasului la cel mai mare targ de profil al anului si sa se bucure de ofertele speciale pregatite de Conte si de Contesa. Doua dintre cele mai populare oferte ale Le Chateau au fost La Vie en Rose, pentru nunta, si oferta pentru botez, La Joie de Vivre.

In ceea ce priveste oferta speciala de nunta, Le Chateau face primul cadou viitorilor miri, astfel incat viata in doi sa inceapa sub cele mai bune auspicii. In 2016, nuntile organizate duminica beneficiaza de pretul preferential de 78 euro pentru un meniu complet de nunta, in care sunt imbinate atat preparatele traditionale, asa cum sunt sarmalele, precum si delicioase dovezi de maiestrie culinara internationala. Fiecare dintre deliciile culinare servite la nunta de la Castelul din Inima Orasului, fie ca vorbim de haute cuisine sau bucataria autohtona, au scopul de oferi oaspetilor o experienta senzoriala completa, de neuitat. Quiche Lorraine cu somon fume sau tartinele cu icre de stiuca se numara printre aperitivele care vor desfata oaspetii, urmate de peste, ales dupa gusturile mirilor, dintre file parizian de salau cu orez sofran, salata de telina verde si sos de lamaie cu capere, cod in crusta de verdeturi cu piure de cartofi dulci si sos de unt si lamaie sau file intreg de pastrav la grill alaturat cu legume Thai cu susan si sos de unt cu citrice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Pe langa rasfatul culinar oferit de Le Chateau, mirilor le va fi pusa la dispozitie terasa multifunctionala, ideala inclusiv pentru amenajarea ceremoniilor in aer liber, o parcare spatioasa pazita in permanenta, precum si un apartament DeLuxe. In plus, pentru a asigura atmosfera de petrecere, echipa Castelului face cadou mirilor pachetul de lumini ambientale pentru sala si luminile inteligente pentru ringul de dans, precum si sistemul profesional de sonorizare. De asemenea, Le Chateau va asigura si luminile arhitecturale de exterior, adaptate din punct de vedere cromatic dupa cerintele mirilor.

Tot ca dar de nunta, mirii vor primi pachetul decorativ Pur Blanc, format din elegantele scaune Chiavari albe, fetele de masa precum si servetele brodate cu blazonul Le Chateau. Pentru ca decorul de nunta sa fie complet, acesta este desavarsit de sfesnicele argintii cu cinci brate, pozitionate pe oglinda suport si lumanarile claisice ivoire.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi

Toate aceste detalii au fost prezentate, asa cum e mentionat anterior la targul de nunti Mariage Fest 2015 desfasurat in perioada 20-22 noiembrie la Palatul Parlamentului iar numarul mare de vizitatori care au vizitat standul Le Chateau confirma pozitionarea Castelului in topul locatiilor de evenimente din Bucuresti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri