19 Noiembrie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Ingrijirea parului nu tine cont de anotimp. Un par bogat si sanatos necesita consecventa sau o atentie de cel putin 2 minute in fiecare zi. Alpecin Caffeine Shampoo este cel mai revolutionar sampon impotriva caderii parului la barbati, indiferent de sezon.
Cu o formula speciala, pe baza de cafeina – ingredientul minune ce revitalizeaza scalpul si stimuleaza cresterea parului direct de la radacina, inca de la aplicare – Alpecin Caffeine Shampoo asigura aportul imediat de substanta activa. In doar 2 minute, cafeina migreaza de-a lungul firului de par, ajungand direct in foliculul pilos. Parul devine mai ferm dupa numai cateva spalari, iar parul fin si slabit devine mai puternic si se poate coafa mai usor.

In 80% din cazuri, pentru barbati, cea mai mare grija o reprezinta caderea parului pe fond genetic, care este cauzata cu precadere de excesul de testosteron. Acesta s-a dovedit ca slabeste radacinile firelor de par de pe scalp. Implicit, aportul de energie se reduce, etapele de crestere se scurteaza, iar durata de viata a firelor de par se incheie prematur.

In mod normal, radacina firului de par este activa pentru o perioada de pana la 8 ani (etapa de crestere), dupa care intra intr-o faza de repaus. Radacina permite desprinderea firului de par, dupa care incepe o noua etapa de crestere. Acest proces se repeta de aproximativ 14 ori de-a lungul vietii, dupa care firul de par moare definitiv. Cu ajutorul Alpecin Caffeine Shampoo, fazele de crestere a parului devin mai lungi, intarziind ceea ce pana nu demult parea sa fie inevitabil.

Alpecin este brandul numarul 1 in Germania in randul sampoanelor impotriva caderii parului la barbati si printre cele mai cunoscute branduri in randul consumatorilor germani. Este lider de piata in categoria produselor impotriva caderii parului (tonic si sampon) nu doar in Germania si Austria, ci si in Marea Britanie (din 2011) si Hong Kong (2014).

Alpecin Caffeine Shampoo este un produs dermato-cosmetic ce poate fi achizitionat din farmacii. Pentru mai multe informatii despre produs, vizitati: www.alpecin.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri