CADOLINES este un brand nou de cadouri, care si-a facut aparitia pe piata din Romania in acest an, cu primele 2 magazine din Bucuresti. CADOLINES aduce in Romania branduri de prestigiu din intreaga lume. Povestea sa este inspirata de brandurile Royal Selangor si Comyns - cu o traditie de 130 de ani in realizarea artizanala a cadourilor de lux - prezente in Asia, SUA, Australia si Emiratele Arabe Unite.

comunicat de presa

Produsele Royal Selangor sunt realizate si finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil dupa platina, aur si argint. Staniul se distinge prin maleabilitate si temperatura joasa de topire, ceea ce il face materialul preferat al artizanilor si designerilor de produs. Produsele Comyns sunt realizate din portelan fin, acoperit si finisat manual cu straturi succesive si generoase de argint.

Pentru a va convinge de rafinamentul obiectelor produse de Royal Selangor si Comyns, CADOLINES va asteapta in magazinele sale din Mario Plaza si Baneasa Shopping City!

Va invitam sa intrati in universul CADOLINES - o poveste despre migala detaliilor si a finisajelor, despre obiecte create, finisate si gravate manual si despre posibilitati infinite de a darui: aniversare, promovare, decorarea casei, petreceri de nunta sau botez – ocazii speciale din viata noastra si a celor dragi noua.

CADOLINES - un concept despre ARTA DE A DARUI!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri