12:08, 7 August 2015 publicat în Noutati

Cu o experienta de peste 15 ani in industria metalelor si a pietrelor pretioase, Teilor aduce pe piata romaneasca inovatie si diversitate prin colectii de bijuterii cu un design imprevizibil, elegant si nu intotdeauna clasic.

Comunicat de presa

Teilor va asteapta in noua locatie din Promenada Mall pentru a descoperi bijuterii spectaculoase, realizate in serii limitate, care creeaza, de fiecare data, o impresie puternica, prin detalii neasteptate si extravagante.

Citeste si:
Trandafiri strălucitori pentru un stil atemporal
Trandafiri strălucitori...

In cadrul celei mai noi locatii Teilor, identitatea brandului ne este transmisa prin intermediul detaliilor fine, ce confera unicitate amplasamentului. Culoarea expozitoarelor din interiorul vitrinelor a fost aleasa pentru a sugera textura pielii, suprafata ideala pentru prezentarea bijuteriilor. Nuantele calde alese in amenajarea locatiei amintesc de intensitatea si textura metalului pretios din care sunt faurite pretioasele bijuterii. Contururile avangardiste se imbina perfect cu sclipirile pietrelor, realizandu-se astfel coerenta produselor si a spatiului in care sunt expuse.

Teilor va invita in Promenada Mall pentru inelul de logodna perfect si zeci de modele de verighete. Bijuteriile se disting atat prin design inovativ, cat si prin finisajul exceptional al pieselor. Din colectia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide si detalii perfecte, ce isi vor pastra stralucirea si eleganta in timp. Jocul de culori si finisaje rezistente este imbracat in stralucirea cristalelor sau a diamantelor, in functie de preferinte.

Citeste si:
ProfiArt se extinde si deschide al cincilea magazin de arta si...
ProfiArt se extinde si...

Bijuteriile Teilor te poarta intr-un univers pretios, plin de emotii, feminitate si senzualitate. Liniile asimetrice, ce se inscriu in tiparul unui design atipic, confera volum si fluiditate pieselor. Colectiile de bijuterii evolueaza in forme expresive cu rezultate surprinzatoare: inovatii cromatice, solutii creative si neasteptat de sensibile sunt reprezentate intr-o lume a frumosului, dincolo de granitele a tot ceea ce este deja stiut in materie de bijuterii. Extravaganta penduleaza cu liniile clasice, culorile efervescente in care sunt imbracate bijuteriile fiind o declaratie stilistica, plina de stralucire. In final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care contureaza si confera o luminozitate aparte invelisului superior al bijuteriilor.

Pentru ca bijuteriile pot vorbi despre iubire, emotii si pasiune nestavilita intr-un mod mult mai elocvent decat cuvintele ar putea sa o faca vreodata, Teilor va asteapta sa descoperiti cadourile perfecte pentru cei dragi sau bijuteria imaginata special pentru tine in noua locatie din Promenada Mall.

***

Despre Teilor

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.

De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii, inele de logodna, o gama variata de verighete, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente in vitrinele Teilor se numara si Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento in Romania.

Reteaua de magazine Teilor este compusa din 10 locatii, aflate in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu si Targoviste. Reteaua Teilor se afla intr-o continua expansiune, in 2015 urmand sa inauguram mai multe locatii in Bucuresti, Brasov si Iasi.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul conceptului de inovatie. Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri