Evolio, unul dintre principalii jucatori de pe piata de IT&C din Romania, lanseaza camera Video Sport iSmart, ideala pentru filmari sportive si subacvatice.

Comunicat de presa

Evolio ataca segmentul camerelor Video Sport si lanseaza iSmart.

Evolio, unul dintre principalii jucatori de pe piata de IT&C din Romania, lanseaza camera Video Sport iSmart, ideala pentru filmari sportive si subacvatice.

Noua camera este disponibila intr-o versiune de baza, iSmart si una de top, iSmart Pro si se remarca prin caracteristici performante, design atractiv si finisaje premium la un pret avantajos.

iSmart PRO este camera video sport ultracompacta care poate filma Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secunda. Camera poate inregistra si imagini la 60 de frame-uri pe secunda in rezolutie HD 720p.

iSmart PRO dispune de cea mai larga conectivitate in segmentul sau avand atat conexiune USB , HDMI cat si Wi-Fi.

iSmart Pro poate fi conectata la Smartphone sau Tableta prin conexiunea Wi-Fi. Astfel, utilizatorul poate urmari in timp real ce filmeaza camera si poate stabili exact momentul cand doreste sa filmeze sau sa fotografieze. Camera este compatibila cu orice dispozitiv Android sau iOS.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

In versiunea de baza, Camera iSmart filmeaza HD 720 p si nu dispune de Conexiune Wi-Fi.

Camerele Sport de la Evolio dispun de Display de 1,5 inch si baterie de 900 mAh suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Totodata, dispozitivele pot face si fotografii fiind echipate cu senzor optic de 12 MP respectiv 5MP.

Camerele dispun de slot de card MicroSD de pana la 32 GB pe care poate sa inregistreze pana la 320 de minute in rezolutie HD si 240 de minute in rezolutie FullHD.

Camerele video din seria iSmart vin cu un pachet complet de accesorii, acestea putand fi utilizate atat pe bicicleta, motocicleta, masina sau orice vehicol sport, cat si sub apa.

Camera se poate achizitiona din magazinele partenere sau din punctele de vanzare Evolio, incepand cu data de 24 August, la un pret recomandat de 299 lei pentru iSmart si 399 lei pentru iSmart PRO.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Primii 100 de clienti care fac precomanda pe site-ul Evolio primesc un discount de 150 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri