NOUL CONCEPT DANEZ JYSK IN MILITARI SHOPPING

12:08, 3 August 2015 publicat în Noutati

JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide magazinul din Militari Shopping sub un nou concept danez, axat pe produse pentru dormitor.

Comunicat de presa

Magazinul isi asteapta clientii fideli cu o imagine proaspata, in conformitate cu noile standarde de design ale companiei, dictate direct din Danemarca. Astfel, spatiul noului magazin masoara acum aproximativ 1.100 mp, interiorul este mai luminos si mai coerent, iar in toate zonele din magazin sunt prezente instructiuni care sa ii ajute pe clienti ca ia decizia potrivita si sa le faciliteze cumparaturile.

Citeste si:
10 Poezii despre Paste pentru copii
10 Poezii despre Paste pentru...

In afara de atmosfera placuta, produsele sunt mult mai bine puse in valoare. Astfel, produsele de Sleeping – sortimentele de perne, saltele, plapumi si lenjerii de pat care constituie punctul forte al JYSK, prin varietate si calitate, sunt pozitionate strategic si accesibil, la intrarea in magazin.

Asa cum design-ul magazinelor este modernizat si adus la noi standarde, si sortimentele sunt adaptate periodic la cerintele pietei. Brandul JYSK aduce in fiecare sezon noi sortimente de mobilier, saltele, plapumi, perne si accesorii home & deco, iar in fiecare luna le propune clientilor noi produse care sa le infrumuseteze casele.

Citeste si:
5 idei pentru a înviora atmosfera din locuința ta
5 idei pentru a înviora...

“Suntem dedicati clientilor nostri si depunem in permanenta eforturi pentru a ne adapta la cerintele si necesitatile vizitatorilor! Dorim sa intretinem un spatiu primitor in cadrul centrului comercial, pentru o experienta placuta si utila, dedicata cumparaturilor sau distractiei.
De aceea salutam initiativa JYSK si invitam cu drag toate familiile sa descopere noul magazin!”, declara Asi Kahana, Chief Executive Officer AERE RO&HU si Administrator Militari.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri