Rexona cu tehnologia patentata MotionSense este primul deodorant din lume cu microcapsule activate de miscare, ce ofera protectie antiperspiranta 48 de ore si senzatie de prospetime indelungata.

Comunicat de presa

Rexona relanseaza gama de deodorante pentru femei, oferind o formula imbunatatita, ce asigura protectie antiperspiranta eficienta si prospetime de durata.

Rexona cu tehnologia patentata MotionSense este primul deodorant din lume cu microcapsule activate de miscare, ce ofera protectie antiperspiranta 48 de ore si senzatie de prospetime indelungata. Microcapsulele cu parfum se asaza pe suprafata pielii subratului, iar la fiecare miscare, acestea se sparg, eliberand prospetime.

In plus, sistemul inovator de incapsulare a parfumurilor din deodorantele Rexona permite eliberarea acestora pe durata intregii zile si in functie de temperatura sau umezeala. Alaturi de ingredientele active, acest sistem unic completeaza perfect formula inovatoare MotionSense.

NOUA GAMA REXONA STRESS CONTROL
Stiai ca transpiratia poate aparea si atunci cand ne confruntam cu emotii sau stres puternic, indiferent de temperatura? Stari precum frica, anxietatea sau stresul declanseaza eliberarea de adrenalina, care cauzeaza o serie intreaga de reactii ale corpului, inclusiv transpiratia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pentru a veni in intampinarea celor care se confrunta cu probleme de transpiratie cauzata de stress, Rexona a lansat noua gama de deodorante antiperspirante Rexona Women Stress Control.
Deodorantele Rexona Women Stress Control asigura:

  • Protectie eficienta impotriva umezelii cauzate de transpiratie
  • Prospetime la fiecare miscare, gratie tehnologiei unice MotionSense

Alege Rexona, primul deodorant din lume care contine microcapsule activate de miscare, pentru protectie antiperspiranta eficienta si senzatie de prospetime pe parcursul intregii zile.
Rexona. Nu te lasa la greu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri