Celulita este o afectiune a tesutului adipos, avand cauze genetice, hormonale si legate de stilul de viata

Comunicat de presa

Celulita este o afectiune a tesutului adipos, avand cauze genetice, hormonale si legate de stilul de viata (alimentatie, miscare). Apare caracteristic la femei, in zonele: coapse, fese, solduri, abdomen si genunchi sub aspectul de "coaja de portocala".

In esenta celulita este faza vizibila a unei intoxicatii de durata a tesuturilor prin deshidratare, fumat, stres, alimentatie nesanatoasa (cafea, produse junk-food si fast-food, pe scurt: ulei, fainuri albe, zahar - dulciuri rafinate, alimente prajite) si lipsa de miscare.

In mod logic, tratarea celulitei are la baza o detoxifiere de calitate. Stilul de viata caracterizat prin detoxifiere zilnica si stretching zilnic, punctat de scurte perioade de tratament anticelulitic tintit (1-2 cure pe an) tine celulita sub control: dispar masele celulitice in 2-3 luni de stil de viata sanatos, iar micile insule de celulita reaparute prin "alunecari" alimentare se pot rezolva cu usurinta in 1-2 cure anuale.
La baza de tratament Danubius-Sovata, in cursul unei cure tipice se urmaresc doua obiective: informarea pacientei despre cauzele personale de aparitie a celulitei si modificarile de stil de viata simple, individualizate ce se impun, iar pe de alta parte tratamentul tintit de 1-2 saptamani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Tratamentul propriu-zis consta din:

- proceduri medicale prescrise in cabinet, respectiv
- metode wellness liber alese in urma sfatului medical, la care se adauga
- bai sarate la piscine, inot in bazinele cu apa simpla, jaccuzzi, saune (in special infrasauna), fitness.
Procedurile medicale care contribuie la eliminarea celulitei sunt: drenajul limfatic, masajul subacval, masajul medical, impachetarile cu namol sapropelic peloidogen extras din Lacul Ursu, gimnastica medicala la sala (stretching) si Aquafitness, respectiv oxigenoterapie forte pentru efectul de ”ardere” a reziduurilor subcutanate si regenerare celulara.

Metodele wellness recomandate sunt: impachetarea anticelulitica, masajele de detoxifiere, masajul cu bule de aer, masajul limfatic manual total, baile aromatice detoxifiante, respectiv tratamentele specifice din cadrul Beauty Center efectuate cu produse cosmetice de cea mai inalta calitate.

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Beneficiul obtinut in urma unui sejur la Danubius-Sovata este dublu: mobilizarea maselor celulitice prin tratamentul propriu-zis de 1-2 saptamani, respectiv cunoasterea metodelor de prevenire si tratament la domiciliu al celulitei, care sunt exacte, simple si cu rezultat garantat.

Danubius Health Spa Resort 2015 (Dr Suzana Pretorian)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri