16 Iunie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Bun, din Romania!, marca proprie BILLA de produse 100% romane¬sti, proaspete si gustoase, revine in magazinele BILLA din toata tara cu un sortiment imbogatit cu trei noi categorii: lactate, mezeluri si carne proaspata.

Comunicat de presa

Extinderea sortimentului face parte din strategia BILLA de a contribui la dezvoltarea economiei prin crearea de parteneriate cu mai multi furnizori din diferite zone ale tarii. Peste 50 de noi produse din categoriile fructe, legume, carne proaspata, mezeluri si lactate vor fi disponibile din 11 iunie in toate magazinele BILLA din tara, contribuind astfel la dezvoltarea unei noi directii pentru clientii care isi doresc sa simta din nou „Gustul pe care il stim cu totii” al produselor romanesti, traditionale, naturale si de calitate.

Daca in 2014 Bun, din Romania! oferea fructe si legume din zone precum Prahova, Buzau sau tara Fagarasului, gama de anul acesta va fi extinsa cu produse din lapte si carne de la producatori din zone cu traditie in tara noastra. Astfel, clientii BILLA vor gasi la vitrinele asistate branza de Sibiu, carnati de Plescoi, salam taiat la barda sau carnati tocati din satar.

Producatorii alesi cu grija prepara produsele dupa retete autentice din ingrediente de cea mai buna calitate. Crescatorii isi hranesc animalele cu cereale cultivate si recoltate din zona respectiva, iar retetele imbina traditia si respecta cele mai inalte standarde tehnologice.

„Succesul initiativei de anul trecut ne-a incurajat sa continuam dezvoltarea gamei Bun, din Romania! cu si mai multe produse naturale romanesti. Am ales cu grija producatori recunoscuti la nivel local si certificati national, respectiv am ales cele mai gustoase produse preparate din ingrediente proaspete, dupa cele mai bune retete. Ne dorim sa ne marim varietatea produselor pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si pentru a ne intoarce in copilarie, la gustul de altadata al alimentelor.” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA Romania.

De asemenea, pana spre finalul anului este planificata dezvoltarea sortimentului Bun, din Romania! cu noi produse din categorii precum: alimente de baza, conserve sau dulciuri.

Marca Bun, din Romania! este o invitatie pentru a sustine economia locala, dar si un mod prin care BILLA Romania incurajeaza clientii sa consume produse romanesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri