12:06, 5 Iunie 2015 publicat în Noutati

Proaspat intoarsa din "Ferma vedetelor", Gina Pistol a participat la inaugurarea celei mai noi clinici medical-estetice din Bucuresti, Trend Clinic.

Comunicat de presa

Proaspat intoarsa din "Ferma vedetelor", Gina Pistol a participat la inaugurarea celei mai noi clinici medical-estetice din Bucuresti, Trend Clinic. "Echilibrul intre minte si corp", acesta este motto-ul dupa care s-a construit conceptul Trend Clinic, un loc unde relaxarea si frumusetea vin la pachet.

Citeste si:
S-a deschis o nouă clinică de estetică în nordul Bucureștiului,...
S-a deschis o nouă clinică de...

"Asa cum este normal in orice business, ne dorim pacienti multumiti, de aceea am ales sa lucram cu cei mai buni producatori din domeniu, branduri precum Intraceuticals , Edge - HydraFacial , Cocoon - Cooltech, Syneron- Velasmooth si Yperion", explica Adriana Barbu, owner-ul clinicii.

Tratamentele din clinica vizeaza 3 subsegmente din domeniul esteticii, si anume estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

Citeste si:
Care sunt lucrurile surprinzatoare pentru care copilul tau o sa te...
Care sunt lucrurile...

Trend Clinic este mai mult decat un business, s-a nascut dintr-o dorinta a Adrianei Barbu, owner-ul clinicii. "Ideea a pornit de la un vis, si anume acela de a ma retrage intr-o zi din businessul pharma, in propriul meu business, multumindu-le cu acesta ocazie tuturor celor care m-au format si m-au insotit de-a lungul anilor".


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri