Compania Panovia aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate pe piata patiseriei congelate din Romania.

Comunicat de presa

Compania Panovia aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate pe piata patiseriei congelate din Romania. Panovia produce si distribuie produse de patiserie si panificatie congelata pentru segmentul retail si HORECA la nivel national, investind din 2005 pana in prezent peste 3 milioane de euro in eficientizarea productiei. In acest an, prin accesarea unor fonduri UE in valoare de 1,4 milioane de euro, compania a finalizat o investitie intr-o linie automata care creste capacitatea de productie, asigurand in acelasi timp un control strict al calitatii.

Panovia este un producator roman care a contribuit la formarea pietei de patiserie congelata locala, investitiile realizate in cei 10 ani de activitate reflectandu-se intr-o crestere constanta a cifrei de afaceri. Astfel, in 2014, aceasta a fost de peste 4,7 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul 2013, iar pentru anul 2015, compania estimeaza o marire cu 15% .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

„Panovia sustine patiseria cu o puternica amprenta locala. Directia pe care ne-am propus-o inca de la bun inceput, a fost sa cream si sa promovam produse care raspund gusturilor preferate ale consumatorilor romani. De altfel, am marcat aniversarea de 10 ani si printr-un nou slogan “Patiserie gustata de romani”, tocmai pentru a incuraja consumul produselor fabricate in Romania. Panovia foloseste ingrediente furnizate de producatori romani, concepe constant noi produse si utilizeaza cele mai noi tehnologii europene in imbunatatirea produselor”, declara Sabin Martoiu, director general Panovia.

Portofoliul de produse Panovia este grupat in functie de segmentul de piata si de distribuitori. Astfel, pentru retail, compania produce: aluat foietaj, foi de placinta, saleuri - marca Morarita; strudel si minipateuri - marca Ema. Pentru HORECA, compania ofera: patiserie, viennoiserie si brutarie (baghete, chifle)- marca Panovia Profesional.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Echipa Panovia este formata din specialisti in industria alimentara care inteleg piata locala si asigura coordonarea optima a proceselor de productie. In prezent, compania are 120 de angajati, majoritatea avand o vechime de peste 6 ani in firma.

Calitatea produselor este aliniata la normele internationale, prin implementarea si respectarea unor proceduri stricte de igiena, iar distributia este asigurata atat prin masini proprii, cat si prin servicii externalizate de transport.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri