Weekendul proaspat incheiat a avut loc, in incinta JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, targul de nunti EXPOMARIAGE 2015. Echipa Events by Carmen Ionita a participat la cea de-a XIV-a editie a celui mai prestigios targ de nunti din Capitala.

comunicat de presa

Am avut astfel prilejul de a le prezenta direct vizitatorilor aranjamente si decoruri spectaculoase, cele mai noi tendinte in domeniul organizarii de evenimente, precum si spatiul Le Chateau, cel care va gazdui cele mai luxoase si mai elegante evenimente ale anului 2015”, a declarat Carmen Ionita, manager Events by Carmen Ionita.


Spectacol floral la standul Events by Carmen Ionita

Aranjamentele prezentate de catre echipa Events by Carmen Ionita au fost remarcate de toti vizitatorii targului. Spectacolul floral a fost realizat cu ajutorul aranjamentelor voluminoase din orhidee phalaenopsis, zambile, lale, trandafiri David Austin si ranunculus. S-au folosit acceosorii din perle, cristale si sticla, montate pe suporturi decorative din materiale naturale.



Tendinta anului Glamourous All White, oferita in exclusivitate de Events by Carmen Ionita
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Stilul caracterizat de eleganta, rafinament si stralucire este in topul preferintelor pentru evenimentele din 2015. Inca din toamna anului trecut, agentia ce functioneaza sub bagheta organizatorului de evenimente Carmen Ionita a trasat cele mai importante directii pentru tendintele anului in curs. Trendul glamouros a fost redat in cadrul ExpoMariage prin materiale pretioase, pietre stralucitoare, siraguri de perle, tesaturi sofisticate, cristale scanteietoare si tesaturi voluminoase.

Feedbackul vizitatorilor a depasit asteptarile

Stiam ca aranjamentele demonstrative de la standul nostru sunt spectaculoase. Insa reactia vizitatorilor ne-a depasit asteptarile. Oaspetii targului se opreau in dreptul standului nostru si verificau daca florile sunt reale, ne intrebau daca organizam evenimente in Romania si daca mai avem date disponibile”, a declarat Carmen Ionita, manager Events by Carmen Ionita.

Pentru mai multe detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati :
Carmen Ionita
0731.134.264
carmen.ionita@carmenevents.ro
www.carmenevents.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri