Logitech iti propune patru idei de cadouri tehnologice pentru cei apropiati: doua dispozitive stilate pentru tine sau prietenele tale si doua gadget-uri pentru iubitul tau gamer sau pasionat de serialele TV.

Comunicat de presa

Ajunul sarbatorilor ne poate surprinde deseori nepregatiti si fara idei atunci cand vine vorba despre cadourile pentru persoanele dragi din viata noastra. Anul acesta, Logitech iti propune patru dispozitive care ne inlesnesc accesul la informatie, comunicare sau divertisment, patru idei de cadouri tehnologice pentru cei apropiati: doua dispozitive stilate pentru tine sau prietenele tale si doua gadget-uri pentru iubitul tau gamer sau pasionat de serialele TV.

Pentru tine:

Boxa portabila Logitech X100

Cu un design extrem de atragator, Logitech X100 Mobile Speaker este o boxa de dimenisuni mici, dar care ofera un sunet clar si plin. Oriunde o folosesti, Logitech X100 se conecteaza prin Bluetooth la dispozitivul responsabil cu muzica. Bateria sa garanteaza o utilizare de cinci ore iar microfonul integrat iti permite sa porti convorbiri telefonice hands-free. Design-ul sau compact face ca transportarea lui sa fie usoara, oriunde te duci, iar redarea muzicii de pe dispozitivul tau cu Bluetooth este la indemana. X100 este un companion de calatorie perfect. Boxa X100 este disponibila la pretul de 199 Lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Logitech K480, tastatura conceputa pentru computer, tableta si smartphone

Cu ajutorul tastaturii K480, vei putea edita un text pe computer ca apoi, la o simpla apasare a tastei Easy-Switch, sa poti raspunde unui mesaj primit pe smartphone sau sa creezi o postare pe Facebook de pe tableta. Tastatura universala se poate conecta dintr-odata la trei dispozitive wireless Bluetooth, indiferent daca folosesti Windows, Mac sau Chrome OS, o tableta, un smartphone Android sau iOS.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 te ajuta sa lucrezi, sa creezi sau sa comunici rapid si confortabil, indiferent de dispozitivul sau platforma utilizate. Poti tasta pe tastatura full-size ce dispune de un layout familiar si de toate tastele-scurtatura pe care le folosesti in mod curent. Suportul stabil mentine telefonul sau tableta intr-un unghi convenabil. Pretul tastaturii este de 249 Lei.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Pentru el:

Mouse-ul de gaming Logitech G402 Hyperion Fury

Fiind vorba despre el, vom vorbi despre lucruri mai tehnice: mouse-ul de gaming Logitech Hyperion Fury dispune de tehnologia sensor exclusiva Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secunda (IPS) si tehnologia Delta Zero, ce asigura o acuratete de neegalat.

Tehnologia Fusion Engine, integrata mouse-ului Hyperion Fury, rezolva o problema pe care multi gameri o au: mouse-ul lor nu poate detecta miscarile foarte rapide. Imbinand tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop, Fusion Engine ofera o viteza de tracking inegalabila, amplificand senzorul optic. Mouse-ul este disponibil la un pret de 269 Lei.

 

Tastatura Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830

Tastatura Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 este un dispozitiv perfect pentru el: se va bucura linistit de continutul de pe computer pe televizor. Tastatura reincarcabila dispune de taste illuminate, un touchpad, conectivitate wireless avansata, astfel incat el sa poata controla continutul multimedia, asezat in pat sau pe canapea.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Tastele illuminate ale tastaturii K830 se aprind sau se sting automat in functie de cantitatea de lumina din incapere, astfel incat el sa poata tasta fara efort in orice conditii de iluminare. Tastele se lumineaza atunci cand prietenul tau tasteaza. Cand se opreste din scris, tastele se vor stinge dupa cinci secunde pentru a reduce consumul de energie. Tastatura este disponibila la un pret de 459 Lei.

Foto fr si main: By Peter Kotoff /Shutterstock

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri