Sa fim sinceri doamnelor – voi aveti cu siguranta un al saselea simt cand vine vorba de ingrijirea pielii. Stiti tot ce este de stiut despre felul in care functioneaza pielea voastra, dar si cea a jumatatilor voastre. Stiti ca nu este usor pentru pielea lor sa faca fata ritualului de barbierit, in special in sezonul rece. Ca sa nu mai spunem ca fiecare barbat are contururi unice ale fetei, sensuri diferite in care firele de par cresc si stiluri personale de a se barbieri. Unii se barbieresc rapid, cu doar 30 de miscari, altii ajungand pana la 700 de miscari – iar toate aceste lucruri se reflecta asupra felului in care arata si simte pielea lor.

Comunicat de presa

Seturile Gillette in editie speciala de Sarbatori – Gillette Mach3, Gillette Fusion ProGlide si ProGlide Styler – ofera gama completa de ingrijire de care barbatii au nevoie.

I. Setul Gillette Mach3 Sensitive include:
• Aparatul de barbierit Gillette MACH3 Sensitive
• Gelul de barbierit Gillette MACH3 Sensitive de 75ml

Aparatul de barbierit Gillette MACH3 Sensitive este special creat pentru a spori confortul in timpul barbieritului si a reduce semnificativ iritatiile, chiar si in cazul celui mai sensibil ten. Lamele aliniate progresiv se ajusteaza automat in functie de conturul fetei, dar si in functie de presiunea exercitata asupra pielii. Tehnologia Mach3 Sensitive este esentiala pentru a obtine un barbierit fara iritatii, oferindu-le barbatilor din intreaga lume un inceput de zi perfect barbatesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

II. Setul complet Gillette ProGlide Manual 1UP include:
• Aparatul de barbierit Gillette Fusion ProGlide Manual cu o rezerva
• Gelul de barbierit Gillette Fusion ProGlide Hydrating 200ml
• Balsamul Gillette Fusion 3in1 150 ml

Gillette Fusion ProGlide ofera barbatilor cea mai eficienta tehnologie de la Gillette, fiind cel mai avansat aparat de barbierit din portofoliu.
La baza Gillette Fusion ProGlide stau o serie de inovatii: cele mai subtiri lame de la Gillette care permit taierea fara efort a firelor de par, fara sa le smulga sau sa le traga din piele, un invelis protector al lamelor si un stabilizator al lamelor pentru a proteja pielea in fata acestora.
Aceasta tehnologie Gillette ofera cel mai fin si confortabil barbierit, Gillette Fusion ProGlide fiind testat clinic si recomandat de catre medicii dermatologi pentru barbatii cu pielea sensibila.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

Modul in care lama interactioneaza cu firul de par, cat si cu pielea, este parte a stiintei Gillette si tine cont de numeroasele variabile din ritualul de barbierit al barbatilor. Stabilizatorul mentine o distanta optima intre lame si permite acestora sa se muleze perfect pe conturul fetei. Banda lubrifianta mai mare, impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti, permite aparatului sa alunece fin pe piele, chiar si in cazul miscarilor repetate pe aceeasi suprafata.

Gelul de barbierit Gillette Fusion ProGlide Hydrating asigura o alunecare mai usoara pe suprafata pielii, reducand astfel iritatiile. Avand o formula avansata cu polimeri lubrifianti, gelul Gillette Fusion ProGlide Hydrating imbunatateste atat performantele aparatului, cat si confortul barbieritului.
Impreuna cu acestea, balsamul Gillette Fusion Pro 3in1 hidrateaza tenul pe toata durata zilei si previne senzatia de piele uscata, iar formula cu SPF15 protejeaza pielea impotriva factorilor externi.
Pret*: 54.49 RON

PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Leagăn pentru toată copilăria Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

III. Setul Gillette ProGlide Styler 3in1 include:
• Aparatul de barbierit Gillette ProGlide Styler 3in1
• Gelul de barbierit Gillette Hydrating 200 ml

Gillette Fusion ProGlide Styler este primul aparat de ingrijire 3in1 de la Gillette, proiectat atat pentru styling, cat si pentru barbierit. Imbinand tehnologia Braun si stiinta Gillette Fusion ProGlide, Gillette Fusion ProGlide Styler este aparatul special creat pentru a obtine un styling complet.


Alaturi de trimmerul Braun, aparatul Gillette Fusion ProGlide Styler incorporeaza cea mai avansata tehnologie a lamelor de barbierit Gillette pentru a spori confortul in timpul ritualului de ingrijire. De asemenea, aparatul vine cu un dispozitiv care indeparteaza excesul de spuma pentru a asigura un contact optim intre lama si piele. Iar banda lubrifianta imbunatatita, impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti, permite aparatului de barbierit sa alunece usor pe piele. Special conceput pentru a oferi rezultate excelente, aparatul incorporeaza microperia inovatoare care ghideaza firele de par catre lama, lamele fiind proiectate astfel incat sa se obtina linii bine definite, iar manerul usor de manevrat asigura un bun control in timpul barbieritului.
Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri