(P) Bucurestiul are un nou loc de joaca pentru copii: Grand Play din Baneasa Shopping City

Anca Serea a povestit la evenimentul de deschidere despre importanta pe care a acordat-o jocului in dezvoltarea copiilor sai

Comunicat de presa

Grand Play, cel mai nou spatiu de divertisment pentru copii din Baneasa Shopping City, a fost inaugurat sambata, 6 decembrie, intr-un eveniment care a abordat importanta pe care jocul o are in dezvoltarea armonioasa a celor mici. Invitata speciala a evenimentului, Anca Serea, a vorbit despre propria experienta ca mama in alegerea celor mai distractive activitati pentru copiii sai. Alaturi de ea, la eveniment au luat parte si alti parinti celebri, precum Simona Patruleasa, Sonia Argint Ionescu si Corina Bud.

Pentru a oferi celor mici un spatiu de distractie pornind de la dorintele lor, dar si pentru a veni in intampinarea nevoii parintilor de a-si sti copiii mereu in siguranta, Baneasa Shopping City a creat Grand Play. Noul loc de distractie ia forma unei balene si este situat in interior, la parterul centrului comercial, in zona restaurantelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Atractiile din acest spatiu imbina divertismentul cu elemente educative, ce contribuie la dezvoltarea abilitatilor cognitive si fizice ale micutilor. Grand Play are douaetaje si se imparte in trei zone. Primele doua zone sunt amenajate pentru activitatile recomandate copiilor pe grupe de varsta (grupa de copii intre 1-3 ani si intre 3-12 ani), iar a treia zona este dedicata petrecerilor. In aceasta zona pot fi sarbatorite zile de nastere si alte evenimente pentru copii.

Alaturi de aspectul educativ, siguranta este un alt factor-cheie luat in considerare pentru conceperea Grand Play. Parintii beneficiaza de un spatiu de relaxare de unde isi vor putea supraveghea copiii prin intermediul unui ecran ce afiseaza imaginile transmise de mai multe camere de filmat situate in interiorul Grand Play. Totodata, fiecare dintre produsele folosite pentru constructia si amenajarea Grand Play este certificat si respectacele mai inalte standarde europene in materie de siguranta.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Grand Play este deschis in fiecare zi intre orele 10:00 – 22:00, iar pretul unui bilet este de 30 de lei/ zi de luni pana vineri si 35 de lei/ zi in weekend si in timpul sarbatorilor legale. Discounturi speciale se aplica pentru grupurile mari de copii sau pentru gradinite.

Mai multe detalii despre promotiile si atractiile Grand Play sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro/grand-play


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri