3 Decembrie 2014 publicat în Noutati 1 share-uri

Bottega Verde este producatorul numarul 1 de cosmetice naturale din Italia, luand nastere in inima Toscanei, din imbinarea ingenioasa a stiintei cu natura.

Comunicat de presa

Avand la baza peste 300 de ingrediente active naturale, produsele Bottega Verde ne ingrijesc pielea cu delicatete, pastrandu-i frumusetea si tineretea. Special pentru sarbatorile de iarna si exclusiv in Farmaciile Help Net, Bottega Verde ne surprinde cu seturi cadou speciale pentru intreaga familie.

Seturile cadou cu ulei de Argan care supranumit si “Aurul Marocului”, sunt ideale pentru sezonul rece, gratie proprietatilor regenerante si intens hranitoare ale acestui ingredient extrem de pretios. Imbogatit cu extracte florale de iasomie sau iris, lasa pe piele un parfum delicat si extrem de placut.

Nu rata nici aromele delicioase de ciocolata, mar si scortisoara sau miere care trezesc gustul dulce al copilariei si entuziasmul specific Craciunului.

Editia speciala de Craciun cu arome de iarna imbina arome fructate rurbarba, si pepene rosu cu parful floral de iasomie si lemn de santal, pentru a crea a adevarata simfonie a simturilor cu parfum de sarbatoare.

Daca iti doresti un cadou cu esente fine, iti recomandam unul dintre seturile cu magnolie, bujor sau vanilie neagra, arome incarcate de mister si senzualitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Si nu in ultimul rand, linia de cadouri masculine ne pune la dispozitie o paleta diversificata incepand cu parfumuri proaspete si tonice cu note marine si pin, pana la arome lemnoase de mosc condimentate armonios cu extract de piper negru, scortisoara si mir.

Te asteptam in Farmaciile Help Net sa te bucuri de seturile de cadou speciale de la Bottega Verde!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri