3 Decembrie 2014 publicat în Noutati 36 share-uri

Studiile arata ca aproximativ 15% din populatia lumii sufera de probleme locomotorii, ce afecteaza atat persoanele active, cat si pe cele sedentare.

Comunicat de presa

Core Invest Health introduce noua generatie de suplimente alimentare pentru sanatatea articulatiilor prin intermediul Movial Plus, un complex unic, testat clinic, ce are la baza actiunea sinergica a patru compusi: colagenul hidrolizat de tip II, acidul hialuronic cu masa moleculara mare, extractul uscat de rodie si vitamina C.

Movial Plus actioneaza in doua directii, atat prin stimularea producerii de substante necesare pentru mobilitatea articulatiilor, cat si prin optimizarea statusului articular, cu eliminarea durerii chiar dupa prima luna de administrare. Astfel Movial Plus este ideal pentru perioada premergatoare sezonului de iarna.

Indiferent de varsta, temperaturile scazute si practicarea sporturilor de iarna expun articulatiile unui efort sporit, iar pregatirea necorespunzatoare poate cauza dureri, intinderi si chiar fracturi. Pentru a evita astfel de neplaceri este important sa ne pregatim organismul atat prin exercitii usoare de incalzire, imbracaminte adecvata pentru a mentine corpul la temperatura optima, dar si prin suplimentarea organismului cu nutrientii necesari pentru lubrifierea articulatiilor.

„Movial Plus este un supliment 100% natural, singurul ce are la baza un studiu clinic si care aduce, pentru prima data conceptul inovator Fluidart®, un complex bazat pe colagen de tip II hidrolizat si acid hialuronic cu masa moleculara mare, alaturi de extract uscat de rodie si vitamina C, care impreuna ajuta la cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial si, implicit, a articulatiilor. Este singurul analgezic nutraceutic care a demonstrat, in urma studiilor efectuate, cresterea mobilitatii articulare, reducerea durerii dupa prima luna de tratament si imbunatatirea calitatii vietii pacientilor cu afectiuni articulare”, explica dna. dr. Dana Stanciulescu.

Atletico Madrid – nici o zi fara Movial Plus

In spatele lansarii unui astfel de produs sta o munca de cercetare intensa si pentru ca producatorii au dorit verificarea eficientei administrarii acestuia in conditii fizice extreme, membrii clubului Atletico Madrid au acceptat sa testeze Movial Plus. Astfel, jucatorii profesionisti din prima liga, atleti care performeaza in alte categorii, si seniori retrasi, in total 40 de persoane, au beneficiat zilnic de administrarea Movial plus. Testele au durat 6 luni si au fost realizate sub atenta supraveghere a celui mai bun medic pentru sportivi al anului 2009, Jose Maria Villalon. Rezultatele au aratat ca Movial Plus mentine functia cartilajului articular, imbunatateste recuperarea fizica si neutralizeaza stresul oxidativ si, mai mult decat atat, pacientii au mentionat ca s-au simtit mult mai bine dupa administrarea de Movial Plus.

Complex unic de principii active
Complexul unic de principii active prezent in Movial Plus actioneaza sinergic la nivel articular, asigurand optimizarea si regenerarea articulara prin:

  • Colagenul hidrolizat de tip II stimuleaza sinteza colagenului endogen prin asigurarea componentelor necesare acestui proces si actioneaza sinergic cu acidul hialuronic pentru cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
  • Acidul hialuronic cu masa moleculara mare reduce inflamatia si elimina in timp durerea prin cresterea gradului de lubrifiere a lichidului sinovial.
  • Extractul uscat de rodie are efect antiinflamator si antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular si are efect progresiv de refacere a tesutului afectat prin stimularea osteogenezei.
  • Vitamina C asigura suportul natural in procesul de sinteza a colagenului, inhiba hialuronidaza, asigurand conservarea concentratiei optime de acid hialuronic. Are de asemenea efect antioxidant si imunostimulator.

Poti incepe sa folosesti Movial Plus daca te confrunti cu una dintre situatiile de mai jos:

  • Simti durere in timpul mersului, la urcarea scarilor sau in pozitia ortostatica.
  • Simti rigiditate pe parcursul primului pasaj de mers sau ulterior in timpul zilei.
  • Simti o pierdere a functionalitatii fizice in urcarea scarilor, ridicarea din sezut, aplecare, mers, indeplinirea activitatilor casnice.
  • Movial Plus este eficient in tratarea osteoartritei, rigiditatii articulare, efuziunii articulare, fiind ideal si in cazul perioadelor lungi de imobiliare sau sedentarism.

Movial Plus se administreaza la nivelul de 1-2 capsule pe zi, preferabil la micul dejun. Rezultatele pot fi vizibile chiar si in 21 de zile. Pentru asigurarea beneficiului major, regenerarea articulara, este important ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus sa se desfasoare in cure de minim 3 luni. Produsul se poate achizitiona de pe www.shop.revidox.ro sau din farmacii. Un plus al suplimentului alimentar este acela ca reduce costul total al tratamentului datorita efectului sau dublu – antiinflamator si analgezic.

Movial Plus face parte din portofoliul Core Invest Health, alaturi de Revidox, Admagra, Obergrass si Dormax.

Daca iti place sa faci sport, nu iti imaginezi o zi obisnuita fara a face miscare, esti constient de faptul ca articulatiile tale sunt supuse constant la efort sau dimpotriva, consideri ca stilul tau de viata este sedentar si vrei sa reduci consecintele acestui fapt, incearca Movial Plus! Este un supliment alimentar natural, special conceput pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor care au dureri articulare sau care prezinta factori de risc ce ar putea declansa aceste dureri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri