AMWAY prezinta fondul de ten pudra ARTISTRY EXACT FIT pentru un aspect impecabil si o acoperire perfecta

Comunicat de presa

Fiecare zi aduce o noua provocare. La birou, la sala de sport sau pe strada, femeile isi doresc mici delicii de lux care sa le ajute sa cucereasca lumea.

AMWAY vine in intâmpinarea acestor dorinte si prezinta fondul de ten matasos sub forma de pudra ARTISTRY EXACT FIT™, care prin complexul inedit de ingrediente si noua formula, confera pielii un aspect fin si catifelat, cu o finisare naturala mata care dureaza intreaga zi.

FORMULA ARTISTRY EXACT FIT

Fondul de ten pudra ARTISTRY EXACT FIT™, cel mai avansat fond de ten pudra lansat de AMWAY pâna acum, asigura rezistenta indelungata, elimina aspectul lucios si confera pielii o textura naturala mata.

Noul complex de ingrediente EXACT FIT combina perle tahitiene, prisme optice si minerale amazoniene rare intr-o formula bogata pentru un ten impecabil si un machiaj de durata. Mineralele amazoniene rare, obtinute din argila alba care se gaseste in albia Amazonului, in Brazilia, regleaza productia de sebum si previn aspectul lucios al tenului pentru a asigura o finisare mata si naturala. Factorul de protectie solara SPF 20 UVA/UVB protejeaza epiderma de efectele nocive ale radicalilor liberi si ale agresiunilor mediului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

In conditii de caldura, umiditate si activitate intensa, pielea beneficiaza de o transformare miraculoasa datorita formulei speciale ce asigura o acoperire perfecta si de lunga durata.

PALETA / SPECTRUL DE CULORI
Echipa de specialisti ARTISTRYTM Color propun o gama de culori ce cuprinde 10 nuante minunate, ce se potrivesc perfect cu tonalitate aproape oricarui tip de ten.

ALEGEREA NUANTEI FONDULUI DE TEN
Specialistii ARTISTRY au dezvoltat o metoda inovatoare pentru a stabili nuanta corecta a fondului de ten. Alegerea nuantei potrivite a fondului de ten pudra ARTISTRY EXACT FIT™ se realizeaza utilizând technologia exclusiva F.A.C.E.S. (sistem computerizat de evaluare faciala), o metoda inovatoare, de ultima generatie de analiza a tenului si de selectare a produselor ARTISTRY de ingrijire a pielii optime pe baza analizei respective.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

AMBALAJUL SI APLICAREA
Noul design al casetei aurii compacte pentru fondul de ten pudra ARTISTRY EXACT FIT™ incorporeaza semnatura brandului ARTISTRY, Crescendo, dezvaluind astfel eleganta produsului si o utilizare facila.

Pentru cea mai buna aplicare, se foloseste buretele aplicator cu doua fete sau o pensula la alegere. Partea catifelata a buretelui asigura o acoperire delicata, un strat fin de pudra. Partea poroasa a buretelui permite acumularea unei cantitati mai mari de pudra, pentru o acoperire completa. Caseta compacta are doua niveluri, buretele regasindu-se in compartimentul din partea de jos. Noul fond de ten pudra ARTISTRY EXACT FIT™ se potriveste tuturor tipurilor de ten si poate fi achizitionat ca set (caseta, rezerva fond de ten si burete) sau toate componentele separat.

O singura aplicare sofisticata este de ajuns pentru a atinge perfectiunea!

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri