Miercuri, 15.10.2014, intr-un cadru informal si extrem de prietenos, Master Certified Coach Alain Cardon s-a intalnit cu reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din spatiul romanesc, pentru un chat pe tema managementului schimbarii la nivel corporate si a coaching-ului organizational.

Comunicat de presa

Astfel, incepand cu ora 19:00, Alain Cardon a gazduit o seara cu povesti de succes, alaturi de executivi si antreprenori pentru care a devenit mentor, dar si alaturi de manageri de top care sunt in cautarea acelei schimbari de mentalitate de care spatiul de business romanesc in particular, dar si Romania in general, au atata nevoie.

S-au strans laolalta oameni frumosi, cu povesti de succes, in jurul celui care ii sustine (cu tenacitatea unui antreprenor, dar cu metodica si viziunea unui pedagog) sa gaseasca drumul pe care pot construi afaceri sanatoase, rezistente. Drumul care li se potriveste lor cel mai bine.

Pentru ca fiecare afacere are propiul ei mod de a se dezvolta si, implicit, propriile metode ale coaching-ului sistemic pe care Alain Cardon le aplica concis si cu rezultate cuantificate.

Cu acea modestie pe care o au doar oamenii cu adevarat valorosi, cu relaxarea celui care a experimentat suficient de mult, cu bucuria de a zambi, de a avea alaturi prieteni, cu bucuria de a impartasi cu ei plus valoare... cu pasiune pentru viata, calatorii, mancare delicioasa, Master Certified Coach Alain Cardon ne-a amintit ca putem face oricand schimbari la nivelul managementului corporate si a coaching-ului organizational, trebuie doar sa ne dorim evolutia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Invitatii speciali, Orlando Szasz (Business Angel si fondatorul companiei Renania), Florin Luca (Group Human Resources Director, KazMunayGas International), Viorel Panaite (Human Invest, The Ken Blanchard Companies) au lucrat cu Alain atat la nivel personal cat si la nivel corporate si au impartasit din experientele lor - cum au devenit schimbarea pe care si-o doreau.

"Alain si, implicit, coaching-ul pe care il aplica a fost pentru mine precum o oglinda care se invartea in jurul meu, oricat de mult incercam sa gasesc solutii de eschivare – practic, nu ai scapare, trebuie sa accepti schimbarea.", a declarat Orlando Szasz despre mentorul sau.
Printre invitati s-au numarat companii precum HP, Net Connect, Hotel Continental, Sanofi, Beiersdorf Romania S.R.L, Xerox, Solacium, Coca-Cola, HappyTour, OTP Bank si multi altii

Mai multe detalii despre intreaga experienta a lui Alain Cardon, dar si despre "Metasysteme Coaching" puteti afla accesand site-ul Metasysteme Coaching sau pe pagina personala de Facebook Alain Cardon.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri