Donatia, constand în 13 centrale termice cu tehnica condensarii si 12 sisteme solare, asigura caldura si apa calda pentru peste 80 de copii si tineri.

Comunicat de presa

Vaillant Group Romania, producator de sisteme eficiente de incalzire, climatizare si ventilatie, si-a aratat sprijinul pentru SOS Satul Copiilor Cisnadie si pentru SOS Comunitatea de Tineri Sibiu, furnizandu-Ie 25 de sisteme moderne de incalzire înainte de venirea sezonului rece. Donatia, constand in 13 centrale termice cu tehnica condensarii si 12 sisteme solare, asigura caldura si apa calda pentru peste 80 de copii si tineri.

„Suntem mandri ca putem sprijini SOS Satul Copiilor Cisnadie si SOS Comunitatea de Tineri Sibiu”, a afirmat Iulia Pascu, Director General al Vaillant Group Romania, la evenimentul de inaugurare a sistemelor de încalzire, care a avut loc pe 29 septembrie 2014, la SOS Satul Copiilor Cisnadie. „Acest proiect are o importanta valoare emotionala pentru Vaillant Group Romania si pentru compania-mama Vaillant Group, care este o afacere de familie”, a adaugat ea.

Inca de la Infiintarea sa, in 1874, Vaillant a acordat o atentie speciala sustinerii proiectelor sociale. Astazi, strategia sa de sustenabilitate defineste aceleasi criterii de implicare sociala pentru întregul grup. Astfel, Vaillant Group si SOS Satele Copiilor International au semnat un parteneriat global, pe termen lung, prin care Vaillant Group furnizeaza organizatiei neguvernamentale sisteme de încalzire eficiente, care ajuta gospodaria si protejeaza mediul înconjurator.

„Suntem recunoscatori companiei Vaillant Group Romania pentru sprijinul acordat”, a declarat Mirela Carmen Lavric, Director General al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania. „Centralele termice si panourile solare sunt de mare ajutor pentru noi. Organizatia noastra le ofera astfel un camin calduros si confortabil copiilor si tinerilor care, din diverse motive, au fost separati de familiile lor. În plus, aceste sisteme performante vor reduce cheltuielile noastre de încalzire, iar economiile realizate se vor putea întoarce tot în beneficiul copiilor.”

Evenimentul de inaugurare a sistemelor de incalzire a avut loc pe 29.09, la SOS Satul Copiilor Cisnadie, avand ca tema caldura, sub diverse forme. Vaillant Group Romania a dorit sa ofere nu doar caldura fizica, ci si sufleteasca. Astfel, copiii au pictat panouri alaturi de Magic Hands Studio si au participat la experimente stiintifico-trasnite derulate de Fun Science, invatand, totodata, despre importanta consumului responsabil de resurse. La finalul evenimentului, au avut o surpriza: un concert special, sustinut de artista Sore, cunoscuta si indragita de copii pentru prestatia ei in trupa LaLa Band.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Ionuț Leahu, fondatorul clinicilor Dr. Leahu: Statul ar trebui să lase angajatorii să decidă asupra certificatului de vaccinare

27 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri