11 Iulie 2014 publicat în Noutati 1 share-uri

Tenul bronzat este un accesoriu mult dorit vara aceasta...ziua se asorteaza cu detalii colorate pentru un look vesel iar seara, alaturi de o rochie neagra, te scoate cu eleganţa din mulţime. Pentru el, merita orele petrecute la cosmetica, masaj si plaja dar merita pe deplin si ingrijirea de acasa.

Comunicat de presa

In aceasta perioada pielea are nevoie de ingrijiri speciale si constante pentru a rezista expunerii prelungite la soare si pentru a evita efectele nedorite ale altor factori: lipsa somnului, stresul permanent, alimentaţia dezechilibrata si poluarea. Toate acestea ne pot afecta tenul care isi pierde din luminozitate si elasticitate. Herbalife iţi propune ingrijirea de zi si noapte cu produsele din gama Nourifusion.

Crema Hidratanta cu Multivitamine SPF15 NouriFusio si Crema de Noapte cu Multivitamine NouriFusion™ asigura tenului un complex bogat de vitamine benefic pentru orice tip de ten – Vitaminele A, C si E. Datorita acestui complex de vitamine, produsele de faţa NouriFusion™ hranesc tenul in profunzime, ii redau elasticitatea, luminozitatea si stralucirea, reprezentand o etapa esenţiala in cadrul unui regim complet de ingrijire a pielii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Formula unica cu multivitaminele A, C si NouriFusion™:
Vitamina A – ajuta la regenerarea celulara si ajuta la combaterea primelor semne ale imbatranirii
Vitami na C – ajuta la stimularea producţiei de collagen si stimuleaza sistemul imunitar al pielii
Vitamina E – ajuta la combaterea acţiunii radicalilor liberi si la hidratarea pielii, avand rol de catifelare

Crema Hidratanta cu Multivitamine SPF1
Este o crema bogata si fina ce asigura tenului hidratare si hranire optime, conferind o senzatie de prospetime si elasticitatea tenului si reducand senzatia de ten uscat. Pielea devine mai moale si catifelata. Se recomanda folosirea zilnica, ca parte a regimului complex de ingrijire NouriFusion, potrivit varstei si tipului de ten al fiecarei persoane.
Contine factorul de protectie solara SPF15.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Crema de Noapte cu Multivitamine NouriFusion
Crema de noapte NouriFusion contribuie la inlaturarea celulelor moarte si imbogateste pielea cu toate vitaminele si substantele nutritive, de care ea are mare nevoie pentru regenerare in timpul somnului pentru o piele moale, neteda si proaspata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri