Proaspat intrat in peisajul vestimentar romanesc - in cadrul Romanian Designers Week –, brandul Don Papillon readuce in atentia publicului consumator de moda, un accesoriu preponderent masculin, pus intr-o lumina noua, prin prisma materialului folosit: papionul din lemn.

Comunicat de presa

Alegerea cunoscutului actor Marius Manole drept ambasador al brandului a venit de la sine. Explicatia e simpla: aceste papioane au o personalitate aparte si se asorteaza aproape la orice. Tot astfel, Marius Manole este un artist foate special cu o foarte larga paleta interpretativa. Cu stilul sau nonsalant, Manole coboara papionul de pe piedestalul elegantei absolute, aducandu-l, cu farmec, in citadin.

“La inceput n-am crezut c-as fi, neaparat, potrivit pentru rolul de ambasador Don Papillon. Imi imaginam papionul doar langa frac si smoking. Eu vedeam nimerit, in aceasta postura, un adevarat fashion icon, dar mi-a placut similitudinea de care mi-au vorbit ei (dintre mine si papionul din lemn :-) si versatilitatea acestor accesorii, pe care mi-au demostrat-o la sedinta foto. Gata! Acum simt ca le-am prins gustul, le voi purta cu placere si voi vorbi cu drag despre ele. Chiar si neintrebat. Indrazniti si voi sa fiti altfel, sa asortati accesoriile Don Papillon cu o camasa casual uni, cu dungi, carouri sau pattern-uri vesele, cu pantaloni pana la genunchi si o geaca din denim sau cu ce credeti voi ca va reprezinta. Doar jucati-va cu stilul vostru si spargeti tiparele”, spune Marius Manole.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Inspirat de o initiativa americana, Don Papillon este rezultatul creator al intalnirii dintre un iubitor si priceput al lemnului si un pasionat al designului, un breslas impatimit si un arhitect inspirat. Din respect pentru natura, acest brand valorifica la maxim, pana la ultimul centimetru patrat, lemnul de esenta nobila - provenit din paduri controlate din Africa, America si Asia** - folosit in industria mobilei si a designului interior. Prin imbinarea reusita dintre mestesug si ingeniozitate, fiecare papion este slefuit, uleiat, gravat si cusut in decursul a peste 10 ore de lucru manual. Si tot din respect, pentru oameni de aceasta data, din echipa de lucru fac parte persoane cu dizabilitati, foarte devotate muncii lor, pe care o fac cu mare drag, recunoscatoare ca li s-a oferit sansa la o viata normala.

Purtatorii de papion vin din cele mai diferite domenii, dar au in comun doua elemente: independenta si increderea in sine. Deci te poti alatura oricand aceste comunitati. Trendul actual vizeaza reinventarea pieselor de pe vremea bunicilor. Asa au aparut si papioanele din lemn, accesorii vestimentare versatile care iti dau un aer proaspat si te scot din multime, indiferent ca le-ai asorta la un taior de in, o vesta din matase sau o camasa imprimata. Wenge, cabreuva, nuc american, zebrano, sucupira sau palisandru sunt cateva dintre esentele de lemn exotic care iau forma papionului, transformandu-l intr-un accent perfect nou pentru tine, pe care poti sa-l porti "la comun" cu barbatul din viata ta.

„Indragostiti de lemn, recunoscatori lui pentru generozitatea de a ne ingadui sa-i dam multiple forme si inconjurati de oameni ca noi, am descoperit cat de mult material ramane in urma unei lucrari si am decis sa-l salvam. Inainte de orice, Don Papillon salveaza lemnul, chiar si din mainile lui Hefaistos, schimbandu-i destinatia: de la desing interior la fashion design, de la mobilier unicat la un stil vestimentar aparte. Suntem foarte incantati ca marele artist Marius Manole, pe care il apreciem foarte mult, este ambasador Don Papillon si speram ca si papioanele create sub acest brand sa aiba o cariera la fel de prolifica precum inspiratul lor ambasador”, au declarat, completandu-se reciproc, Gigi Vasilache, breslasul si Alexandru Bucur, arhitectul.

Cu un repertoriu ce cuprinde 53 de roluri, in 13 ani de cariera si 35 de ani de viata, Manole este cel mai activ si mai solicitat actor din teatrul romanesc, ce poate juca, in aceeasi zi, in doua, trei sau chiar cinci spectacole diferite, pe scene si in orase diferite. De 10 ani este angajat al Teatrului National din Bucuresti, dar a explorat, in egala masura, mai toate spatiile neconventionale in care a patruns vraja Thaliei. Cea mai noua premiera a sa este „Doamna fara nimeni” in regia Dianei Mihailopol, la Godot Cafe-teatru, unde ii da replica Rodicai Mandache, dar la ora aceasta il puteti aplauda in nu mai putin de 22 piese, in care joaca in paralel, avand in pregatire altele trei.

Din magazinul online www.donpapillon.com iti fac cu ochiul Don Alvarez, Don Brando, Don Duke si multi alti parteneri ai lor de... stil. Paseste-i pragul virtual pentru a descoperi intreaga colectie si a-ti putea alege modelele preferate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri