29 Aprilie 2014 publicat în Noutati 6 share-uri

Memoria este una din cele mai importante functii ale creierului. Abilitatea uimitoare a creierului de a stoca, retine și reda informatii și experiente, permite omului sa se descurce in societate și sa evolueze. Fara aceasta functie, omul nu va putea retine nici cele mai simple informatii, cum ar fi adresa sau numele sau.

Comunicat de presa

Buna functionare a creierului poate fi afectata, iar procesul de memorare poate avea ”scapari” sub forma lapsusurilor. Avalanşa informationala, stresul, programul zilnic incarcat, solicitarea psihica intensa sunt doar cativa dintre factorii ce afecteaza capacitatea de concentrare şi memoria.

Dificultatile de concentrare, memorare şi de aducere aminte sunt tot mai des reclamate şi de persoanele tinere, nu doar de varstnici.

BIOCEBRAL capsule, produs care face parte din gama Biocebral, ajuta la optimizarea proceselor de concentrare şi memorare. BIOCEBRAL capsule contine un complex de substante active naturale, util elevilor şi studentilor in perioada examenelor, persoanelor ce au nevoie de sustinerea functiilor cerebrale sau suprasolicitate psihic şi intelectual, precum și celor cu deficiente de memorie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Ingredientele active care fac posibila eficienta BIOCEBRAL sunt extractele din radacina de rhodiola, seminte de guarana, frunze de Ginkgo biloba sau vitamina B6.

Ginkgo biloba imbunatateşte circulatia sangelui la nivel cerebral, intensifica oxigenarea creierului, favorizeaza transportul glucozei catre celula nervoasa și protejeaza neuronii impotriva distructiilor cauzate de radicalii liberi de oxigen.

Guarana stimuleaza activitatea cerebrala, imbunatateşte atentia şi creşte capacitatea de memorare.

Rhodiola, reduce oboseala, imbunatateşte capacitatea de concentrare in conditii de stres, creşte rezistenta la efort şi are actiune neuroprotectoare.

Vitamina B6 este indispensabila avand un rol deosebit in producerea de neurotransmitatori şi refacerea celulei nervoase.

BIOCEBRAL capsule este recomandat persoanelor cu varsta de peste 12 ani, suprasolicitate psihic și intelectual, care au deficiente de memorie, elevilor și studentilor in perioada examenelor. Pret recomandat 35.5 RON.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Din gama Biocebral mai face parte si Biocebral sirop, o formula unica de magneziu si complex de vitamine B - recomandat copiilor de peste 1 an, pentru buna functionare a sistemului nervos, creșterea concentrarii și atentiei, precum și reducerea oboselii și extenuarii. Pret recomandat 35.5 RON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri