31 Martie 2014 publicat în Noutati 22 share-uri

La trecerea dintre anotimpuri, organismul isi accelereaza propriile procese de detoxifiere, pentru a face fata unui nou ciclu biologic. Insa, tot acum apar virozele respiratorii, alergiile cutanate si digestive, precum si afectiunile denumite generic "astenii de primavara". Aceste probleme sunt in mare parte determinate de dificultatile de eliminare a produsilor de metabolism acumulati datorita sedentarismului, alimentatiei sau stresului.

Comunicat de presa

Cum facem ca detoxifierea organismului sa fie eficienta? Una dintre optiuni este folosirea extractelor gemoterapice din muguri sau mladite, ce au capacitatea de regenerare si detoxifiere.

Laboratoarele Plantextrakt recomanda produsele din gama Mesteacan - primul arbore ai carui muguri apar primavara. In gemoterapie se utilizeaza doua specii de mesteacan si anume:
- Mesteacanul pufos - Betula pubescens de la care folosim mugurii si amentii (matisorii)
- Mesteacanul argintiu - Betula verrucosa de la care recoltam muguri, seva si seminte

Produsele cu extracte din muguri de Mesteacan - ambele specii - au actiune asemanatoare: stimuleaza drenarea organismului si a sistemului imunostimulator, prin efecte tonice generale, fiind utile in:
- raceala, sinuzita, polipi, tuse si sunt benefice atat copiilor (rahitism, dureri osoase de crestere), cat si adultilor (fracturi, toate formele de reumatism, osteoporoza);
- probleme de dentitie(carii dentare, paradontite).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Este preferabil de prescris la copii mugurii de Betula verrucosa, iar la adulti si varstnici mugurii de Betula pubescens.

Amentii din Mesteacan pufos - Betula pubescens amenti au efecte asupra sistemului endocrin, fiind benefici in tulburari din sfera sexuala feminina si masculina, datorita continutului in substante de tip hormonal: frigiditate, impotenta, diminuarea libidoului, sterilitate; de asemenea, acestea stimuleaza functia tiroidiana.

Semintele de Mesteacan - Betula verrucosa semi actioneaza la nivelul sistemului nervos, avand actiune tonica nervoasa, antiastenica. Le putem recomanda in neurastenia de "surmenaj" intelectual, dificultati de concentrare si pierderi de memorie, in perioadele lungi de studiu ale intens ale studentilor, astenia mentala a varstnicilor.

Seva de Mesteacan – Betula linfa este probabil cea mai cunoscuta utilizare a Mesteacanului si este indicata practic tuturor persoanelor:
- adultilor care doresc o detoxifiere de primavara cat mai naturala si o piele sanatoasa
- adultilor care practica diverse sporturi, pentru imbunatatirea elasticitatii ligamentelor si pentru detoxifierea articulatiilor
- copiilor aflati in perioade de crestere sau in caz de suprasolicitare scolara
- varstnicilor, pentru a stimula si a drena periodic sistemul limfatic, ”filtrul” natural al organismului.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Aveti grija de corpul vostru, faceti o detoxifiere corecta si fiti atenti la dieta alimentara pe care o urmati.
Afla mai multe informatii pe www.plantextrakt.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri