12:03, 14 Martie 2014 publicat în Noutati

Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor.

Comunicat de presa

Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor. Noul produs a fost lansat in cadrul unui eveniment inedit, gazduit de catre Anca Serea si Ovidiu Buta, in care teatrul umbrelor si tehnologia performanta care sta la baza noului Ariel 3in1 PODS s-au imbinat armonios pentru a trasa un nou model de curatare si ingrijire a hainelor.

Citeste si:
Locuitori din comuna Scărișoara se bucură pentru prima dată de...
Locuitori din comuna...

“Hainele sunt precum o a doua piele si, tocmai din acest motiv, ar trebui sa le acordam la fel de multa atentie cand vine vorba de curatare si ingrijire. Inainte de orice, intocmai precum in cosmetica, este extrem de important sa cunoastem doua lucruri: care sunt caracteristicile si implicit nevoile fiecarui tip de material si, bineinteles, care sunt produsele care ofera cele mai bune solutii de curatare si ingrijire a hainelor”, a declarat Anca Serea, gazda evenimentul.

Ovidiu Buta, consultant P&G si totodata unul dintre cei mai importanti experti in moda din Romania, i-a invitat pe jurnalistii si bloggerii care au participat la eveniment intr-o calatorie virtuala prin istoria a cinci dintre cele mai importante tipuri de fibre textile care se regasesc in garderoba fiecaruia dintre noi: matasea, lana, bumbacul, inul si fibrele sintetice.

“In ultimul deceniu, propunerile designerilor au devenit tot mai accesibile consumatorului obisnuit, iar aceasta accesibilitate nu se refera doar la pret, ci si la modul in care ne putem ingriji hainele odata ce le luam acasa. Pentru a le ingriji cum se cuvine, este insa esential sa cunoastem foarte bine caracteristicile materialelor din care sunt facute aceste haine”, a marturisit Ovidiu Buta la inceputul serii.

Citeste si:
Pampers donează scutece Pampers Preemies Protection, special create...
Pampers donează scutece...

Caracteristicile si modul in care fiecare dintre cele cinci fibre textile au revolutionat viata oamenilor au fost prezentate prin intermediul unui spectacol inedit de teatru al umbrelor.

Tehnologia revolutionara Fiber Science in trei pasi

La fel ca si pielea, hainele au nevoie de ingrijire si atentie, iar provocarea e cu atat mai mare cu cat se pare ca, daca luam in considerare diversitatea tesaturilor si a petelor, greutatea totala a hainelor de spalat si calitatea apei, ne confruntam cu peste 900 de combinatii de rufe de spalat.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri