La birou nu inseamna doar indeplinirea task-urilor zilnice, pauzele de cafea, glumele din timpul pranzului, tachinarea noilor colegi.

Comunicat de presa

La birou inseamna si multe ore petrecute pe scaun, de multe ori intr-o pozitie incorecta, statul picior peste picior timp indelungat, alergatul pe tocuri din biroul sefului in biroul tau si din biroul tau in biroul sefului. Iar dupa o zi de birou, ajunsa acasa, te simti ca dupa o cursa 100m garduri (sau shopping, intre noi fie vorba) – te doare spatele, iar picioarele iti sunt grele, obosite si umflate.

Te ajutam sa te ajuti!

Te doare spatele? Sindolor gel. Singurul gel cu 3 substante active (piroxicam, ciclobenzaprina, lidocaina) care combate durerea de spate prin 3 mecanisme de actiune: antiinflamator, analgezic si anestezic. Sindolor este gelul care actioneaza in primele 10-15 minute de la administrare – amelioreaza durerea si inflamatia si imbunatateste mobilitatea. SINDOLOR GEL – FARA DURERE, E PLACERE. Il gasesti in farmacii sub 2 forme de prezentare: 25g gel si 45g gel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Iti resimti picioarele obosite, umflate, dureroase si grele? Alle gel. Singurul gel cu 2 substante active (diclofenac si heparina) care amelioreaza durerea si calmeaza umflatura (si vanataia). In plus, are 2 promotori de absorbtie (mentol si dexpantenol) care fac ca efectul sau sa fie rapid si sigur. ALLE – GEL PENTRU PICIOARE SANATOASE. Il gasesti in farmacii sub 3 forme de prezentare: 25g gel, 45g gel si 100g gel.

www.sindolorgel.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri