12 Iubirie 2014. Cand i-ai spus ultima data „Te iubesc” persoanei dragi? Dar un sincer „Multumesc” celei mai bune prietene sau mamei pentru ca a fost mereu langa tine? Paradoxal, a-ti exprima sentimentele pare uneori cel mai greu lucru din lume de facut.

Comunicat de presa

Pentru a incuraja declaratiile de dragoste NIVEA adauga o noua luna in calendar si declara perioada 10 februarie – 10 martie luna „Iubirie”!

NIVEA devine astfel mesagerul iubirii tale printr-o serie de cadouri irezistibile! In luna “Iubirie” indrazneste sa spui “Te iubesc”, „Multumesc” sau „Sa ai o zi frumoasa” cu Editiile Limitate de NIVEA Creme si cadourile speciale NIVEA!

Descopera declaratiile de dragoste din luna Iubirie dupa hashtag-ul campaniei lunaiubirie si exprima-ti iubirea fata de cei dragi!

In luna Iubirie, descopera mult iubita cutiuta albastra NIVEA Creme Editie Limitata si cadourile speciale NIVEA:

NIVEA Creme Editiile Limitate

NIVEA aduce si anul acesta cutiuta albastra intr-o serie de editii limitate, special create pentru a te incuraja sa-ti deschizi sufletul. Descopera editiile limitate cu un design special in gramaje diferite: NIVEA Creme 30ml, 3.95 Lei; NIVEA Creme 75ml, 7.46 Lei; NIVEA Creme 150ml, 11.8 Lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Cadoul NIVEA Aqua Effect. Arata-i ca iti pasa de ea!

Tenul fiecarei femei este unic, la fel si nevoile sale, de aceea ai nevoie de o ingrijire adecvata. Produsele NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativa Hydra IQ indeparteaza eficient impuritatile, hidrateaza intensiv tenul si il protejeaza de razele ultraviolete.

Componenta cadou:
1. NIVEA Aqua Effect Crema de zi hidratanta pentru ten normal, 50 ml
2. NIVEA Aqua Effect Lapte Demachiant
Pret recomandat : 25.6 Lei

Cadoul NIVEA Body Soft Milk. O piele frumoasa, in fiecare zi.

Pielea ingrijita va fi mereu la moda. Decolteul, mainile catifelate si picioarele hidratate pielea sunt “micul detaliu” care face diferenta cu orice aparitie. O piele frumoasa ofera femeilor incredere si le ajuta sa aiba o tinuta impecabila zi de zi.
NIVEA vine in ajutorul femeilor cu doua produse de ingrijire. Laptele de Corp Delicat ce hidrateaza si hraneste pielea in profunzime si Gelul de dus Cashmere Moments care catifeleaza si rasfata pielea sub dus.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Componenta cadou:
1. NIVEA Lapte de Corp Delicat, 250 ml
2. NIVEA Gel de dus Cashmere Moments, 250 ml
Pret recomandat: 21.7 Lei

Cadoul NIVEA Diamond Gloss. Ingrijire de baza, pentru o stare de bine

Fie ca este vorba despre piele sau par, femeile iubesc produsele de ingrijire care le fac sa se simta bine cu ele insele. Cadoul NIVEA Diamond Gloss ofera ingrijirea de baza in fiecare zi, pentru o stare de bine.

Componenta cadou:
1. NIVEA Sampon Diamond Gloss, 250 ml
2. NIVEA Gel de dus Diamond Touch, 250 ml
3. NIVEA Roll-on Black&White
Pret recomandat: 25.76 Lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri