Iubirea merita sarbatorita. Iar Sfantul Valentin este prilejul perfect. Cu aceasta ocazie La Bibliothèque lanseaza campania „Ai grija de iubirea ta”. Este vorba despre o colectie de cinci carduri cadou cu servicii de infrumusetare pentru indragostiti - pentru Ea, pentru El, pentru Doi. Cadorisitii se vor bucura de servicii de masaj, sesiuni de coafat, manichiura si pedichiura precum si de tratamente faciale.

Comunicat de presa

Te asteptam La Bibliothèque. Cu un moment de relaxare si o carte buna. Ne gasesti pe strada Duiliu Zamfirescu, numarul 10.

Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EA” - 160 ron (o sedinta de masaj de relaxare, o sesiune de coafat si spalat si o manichiura expres)

Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EA+” - 270 ron (tratament facial Plaisir D'Aromes sau un tratament corporal Polynesia ritual Spa, o manichiura si o pedichiura SPA).

Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EL” - 140 ron (o sedinta de masaj de relaxare, o sesiune de tuns si spalat si o manichiura expres)

Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru EL+” - 230 ron (un tratament facial Yon-Ka Men Express, o sedinta de masaj aromaterapeutic de relaxare si o manichiura SPA)

Card cadou “Ai grija de iubirea ta - Pentru DOI” - 470 ron (un tratament corporal relaxant Mer & Sens cu pietre fierbinti, un tratament facial cu pietre calde Eclat Cocoon, 2 sedinte de manichiura SPA si 2 sesiuni de coafor si frizerie (spalat x2, 1 tuns, 1 coafat) ).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri