12:12, 19 Decembrie 2013 publicat în Noutati

De 20 de ani, calatoriile reusite cu Turkish Airlines trec si prin Romania

Comunicat de presa

De 20 de ani, calatoriile reusite cu Turkish Airlines trec si prin Romania.

Citeste si:
Drumul către tine trebuie să fie pavat cu multă grijă și dragoste....
Drumul către tine trebuie să...

Marti, 17 decembrie, compania aeriana Turkish Airlines a aniversat 2 decenii de cand opereaza zboruri Romania - Turcia. Evenimentul a avut loc in Bamboo Grand Ball Room din Bucuresti, in prezenta artistului Horia Brenciu si a partenerilor de afaceri invitati la aniversare.

Seara a inceput cu prezentarea celor 20 de ani de servicii Turkish Airlines in Romania, precum si a valorilor si, in special, a planurilor pe care compania aeriana le are. Evenimentul a continuat cu doua momente artistice speciale - concertul sustinut de Horia Brenciu si spectacolul inedit al acrobatilor din trupa Xtreme. ,"Zborul" acestora din urma le-a amintit invitatilor de istoria si calitatea serviciilor pe care Turkish Airlines le ofera in intreaga lume.

Citeste si:
Medicina nucleară: cum ajută într-un diagnostic de cancer și de ce...
Medicina nucleară: cum ajută...

In semn de multumire pentru activitatea depusa si colaborarea fructuoasa, reprezentantii companiei au inmanat premii partenerilor de afaceri. Printre acestia s-au numarat Fly Away, Happy Tour, Perfect Tour, Hotel Air, Aerotravel, Mr. Peter Company si Cargo-Partener Expeditii.

Anul 2013 a insemnat o serie de realizari pentru Turkish Airlines, una dintre acestea fiind deschiderea celei de-a doua destinatii de zbor din Romania si totodata celei de-a 231-a destinatii din lume – Constanta. De asemenea, tot in acest an, compania a obtinut pentru a treia editie la rand titlul de ,"Best Airline in Europe" in cadrul Skytrax World Airline Awards.

Sursa foto prima pagina: iStock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri