De 20 de ani, calatoriile reusite cu Turkish Airlines trec si prin Romania

Comunicat de presa

De 20 de ani, calatoriile reusite cu Turkish Airlines trec si prin Romania.

Citeste si:
Sudocrem, de nelipsit din bagajul de vacanță al părinților
Sudocrem, de nelipsit din...

Marti, 17 decembrie, compania aeriana Turkish Airlines a aniversat 2 decenii de cand opereaza zboruri Romania - Turcia. Evenimentul a avut loc in Bamboo Grand Ball Room din Bucuresti, in prezenta artistului Horia Brenciu si a partenerilor de afaceri invitati la aniversare.

Seara a inceput cu prezentarea celor 20 de ani de servicii Turkish Airlines in Romania, precum si a valorilor si, in special, a planurilor pe care compania aeriana le are. Evenimentul a continuat cu doua momente artistice speciale - concertul sustinut de Horia Brenciu si spectacolul inedit al acrobatilor din trupa Xtreme. ,"Zborul" acestora din urma le-a amintit invitatilor de istoria si calitatea serviciilor pe care Turkish Airlines le ofera in intreaga lume.

Citeste si:
Alimentele de sezon – surse sănătoase de hidratare a organismului  
Alimentele de sezon – surse...

In semn de multumire pentru activitatea depusa si colaborarea fructuoasa, reprezentantii companiei au inmanat premii partenerilor de afaceri. Printre acestia s-au numarat Fly Away, Happy Tour, Perfect Tour, Hotel Air, Aerotravel, Mr. Peter Company si Cargo-Partener Expeditii.

Anul 2013 a insemnat o serie de realizari pentru Turkish Airlines, una dintre acestea fiind deschiderea celei de-a doua destinatii de zbor din Romania si totodata celei de-a 231-a destinatii din lume – Constanta. De asemenea, tot in acest an, compania a obtinut pentru a treia editie la rand titlul de ,"Best Airline in Europe" in cadrul Skytrax World Airline Awards.

Sursa foto prima pagina: iStock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri