(P) Idei practice pentru cadourile de Craciun si petrecerea de Revelion

19 Decembrie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Sfarsitul lui decembrie aduce la Lidl oferte care te vor ajuta in pregatirile pentru sarbatorile de iarna. Din 23 decembrie, vei gasi cadourile perfecte pentru Craciun, iar, din 27 decembrie, accesoriile pentru petrecerea de Revelion iti vor face memorabila noaptea dintre ani.

Comunicat de presa

Daca esti in cautarea unor cadouri care sa aduca bucurie celor dragi, o vizita la Lidl te poate ajuta sa faci surprize placute intregii familii si prietenilor. Craciunul acesta, ea se va bucura sa gaseasca sub brad unul dintre produsele necesare pentru o coafura perfecta, fie ca e vorba despre setul de uscator de par (49,99 lei), de ondulatorul multifunctional cu sapte capete interschimbabile (69,99 lei) sau de peria de par cu aer cald (49,99 lei). De asemenea, va aprecia cu siguranta o cutie de bijuterii eleganta (69,99 lei), o pereche de manusi din piele (49,99 lei) sau un sal cu pietre Swarovski (69,99 lei).

Pentru ca accesoriile dau masura elegantei, poti alege pentru el un portofel din piele (34,99 lei), o curea din piele (44,99 lei) sau o pereche de pantofi business (99,99 lei), pentru un look impecabil. Poti opta si pentru setul de cadouri, care contine o curea, un portofel si un breloc (69,99 lei/set) sau pentru ceasul de mana automat (199,00 lei).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Petrecerea de Revelion va fi una de neuitat cu ajutorul accesoriilor din oferta Lidl. Poti organiza un karaoke party cu ajutorul setului de karaoke (99,99 lei), care contine doua microfoane, solutii de conectare la DVD player si televizor, dar si 15 hituri internationale pe care le poti canta alaturi de prieteni. Iar daca acest repertoriu nu ti se pare suficient, poti oricand sa-i adaugi DVD-ul karaoke (19,99 lei), disponibil in cinci modele, pe care se regasesc melodii pop, rock, hituri ale anului 2013, dar si oldies.

Atmosfera va fi incendiara si toti invitatii vor fi prezenti pe ringul de dans daca vei opta pentru lampa cu senzor pentru petreceri (29,99 lei) - aceasta are un senzor de sunet integrat si ofera efecte luminoase in functie de ritmul melodiei. Alte decoratiuni distractive sunt setul de insigne cu LED (6,99 lei/ set) sau becul LED color, rotativ (29,99 lei). In prima clipa a lui 2014, nu uita de sprayul cu confetti (8,99 lei), fara de care niciun Revelion nu este complet.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Intampina sarbatorile de iarna fara grija pregatirilor si daruieste celor dragi una dintre bucuriile pe care Lidl ti le ofera din 23 decembrie si asigura-te ca vei fi gazda celei mai reusite petreceri de Revelion cu ajutorul accesoriilor disponibile din 27 decembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri