Studioul de machiaj virtual ARTISTRY este o aplicatie online prin care puteti incerca produsele de machiaj ARTISTRYTM pentru ochi, obraji si buze, dintr-o paleta larga de culori calde si reci, in functie de machiajul dorit

Comunicat de presa

Amway, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume, prezinta studioul de machiaj virtual ARTISTRY, o aplicatie online prin care puteti incerca produsele de machiaj ARTISTRY pentru ochi, obraji si buze, dintr-o paleta larga de culori calde si reci, in functie de machiajul dorit. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati urmatorul link: https://amway.ro/ artistry-vmo.

Fie ca doriti sa incercati un nou machiaj, fie sa dati o noua forma sprancenelor sau sa incercati o noua coafura, studioul de machiaj virtual ARTISTRY este locul potrivit pentru a va crea un look care va evidentiaza frumusetea!

Studioul de machiaj virtual ARTISTRY va inspira sa va folositi imaginatia si va provoaca sa experimentati diferite culori si texturi. Puteti gandi machiajul de sarbatori, il puteti exersa, iar de Craciun si de Revelion veti sti exact ce vi se potriveste, castigand astfel timp pretios si admiratia celor din jur”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Raluca Felea, Make-up Artist ARTISTRY, ne recomanda sa incercam stiluri noi de machiaj in studioul virtual ARTISTRY, pentru a obtine un look fabulos: „Noile tendinte in machiaj pentru sezonul rece consta intr-un ten cu aspect natural, impecabil, in care accentul cade pe privire, cu machiaj smokey eyes in tonuri de visiniu metalic, fumuriu, argintiu perlat. Buzele au o nuanta neutra nude sau roz natural. Daca va doriti un machiaj efervescent, atunci un ruj mov intens este cel mai potrivit”.

Studioul de machiaj virtual ARTISTRY este un instrument fantastic, usor de utilizat prin care va puteti crea machiajul perfect – urmati acesti pasi simpli pentru a incepe:

1. Un meniu prietenos ce va permite sa alegeti cele mai potrivite fonduri de ten, rujuri sau farduri de ochi si obraz, astfel incat sa va fie pusa in valoare frumusetea naturala.

2. Puteti trece oricand de la un machiaj clasic la unul modern, accesand optiunea machiajelor complete.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

3. Finalizati-va look-ul cu o noua coafura realizata in studioul pentru coafuri.

Puteti vizualiza si tipari imaginile si puteti chiar transmite prin e-mail noua imagine. Fiecare produs pe care il incercati este adaugat automat in lista, ceea ce inseamna ca veti avea lista personalizata de produse cand machiajul va fi complet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri