Unele dintre cele mai frumoase amintiri ne leaga de sezonul de iarna: oamenii de zapada, mesele in familie, plimbatul cu sania, luminitele, brazii si cadourile.

Comunicat de presa

Ca in fiecare an, planificam toate detaliile acestei perioade cu o bucurie copilareasca si cu mult entuziasm.

In ajunul Craciunului, Mos Craciun aduce tuturor cadouri, pe care le lasa sub bradul impodobit. Printre aceste cadouri este unul ce nu trebuie sa lipseasca, ciocolata.

Portofoliul de produse Mondelez Romania, din sezonul de iarna, vine in ajutorul tau si in acest an cu surprize si promotii speciale, pregatite de cele mai apreciate si iubite marci din Romania pentru tine si toti cei dragi tie.

Bomboanele de ciocolata cu crema cu lapte, dar si bomboanele asortate de pom Milka, intr-o cutie cu 4 sortimente, pot fi puse sub brad pentru a creea un decor delicios de care sa se bucure toata familia.

Indragitele figurine Mos Craciun si Omul de Zapada de la Milka, cu cea mai fina ciocolata cu lapte din Alpi, sunt un cadou potrivit pentru ajunul Craciunului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

De asemenea, pralinele Milka Crispello cu crema de vanilie sau ciocolata si textura multipla in 3 straturi: umplutura cremoasa, invelis crocant, totul acoperit cu cea mai fina ciocolata Milka, sunt disponibile ambalate individual pentru a putea fi impartite mai usor cu cei dragi in jurul bradului sau la masa de Craciun.

In plus, in perioada 15 Noiembrie - 25 Decembrie, cumparatorii care vor achizitiona produse Milka & Jacobs de minim 20 RON vor avea ocazia sa-si decoreze casa de Craciun cu lumini magice, caci vor primi garantat luminite pentru geam in forma de Mos Craciun, ren sau glob, completandu-si astfel colectia de anul trecut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri