14 Noiembrie 2013 publicat în Noutati 67 share-uri

Amway prezinta NUTRILITE Proteine din plante, o sursa de proteine din soia, grau si mazare, disponibila sub forma unei pulbere fine care asigura organismului necesarul zilnic de proteine si aminoacizi esentiali.

comunicat de presa

„Fiind unul dintre macronutrientii de baza intr-o dieta echilibrata, proteinele trebuie consumate in fiecare zi pentru a ne mentine starea de bine. Majoritatea persoanelor intampina dificultati in a consuma cantitatea recomandata de proteine in alimentatie si, de aceea, o sursa de proteine de inalta calitate, precum NUTRILITE Proteine din plante, le ajuta sa ofere organismului „combustibilul” de care are nevoie,” declara Gene Maly, Senior Nutrilite Research Scientist.

NUTRILITE Proteine din plante nu contine lactoza si este o alternativa optima si de calitate pentru sursele traditionale de proteine ca de exemplu carne rosie, branzeturi, oua sau lapte integral, in paralel cu o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos.

O simpla constatare

In istoria marcii Nutrilite, observarea comportamentului alimentar al vacilor a fost o revelatie pentru fondatorul acesteia, Carl Rehnborg. Dupa ce s-a intors din China la inceputul anilor 1900, a observat ca cele mai sanatoase vaci aveau o dieta compusa din lucerna si apa – aveau blana mai stralucitoare, produceau cel mai mult lapte si luau mai mult in greutate. Si-a dat seama ca pentru o dezvoltare buna, vacile aveau nevoie de nutrientii esentiali care se regasesc in plantele precum lucerna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Astazi, cercetatorii Nutrilite au pornit de la constatarea lui Carl Rehnborg si au dus-o un pas mai departe, reintorcandu-se la sursa naturala, creand o pulbere de proteine pe baza de plante care asigura toti aminoacizii esentiali de care au nevoie oamenii in alimentatie. Aceasta idee simpla a condus la realizarea produsului NUTRILITE Proteine din plante.

O alimentatie insuficienta

O dieta sanatoasa, bogata in nutrienti esentiali, ar trebui sa fie prima alegere pentru a-i oferi organismului nutritia de care are nevoie. Dar studiile de cercetare au aratat ca majoritatea persoanelor nu consuma cantitatea zilnica recomandata de fructe si legume, privand organismul de elemente importante pentru sanatatea lor. Organismul uman nu produce 9 dintre aminoacizii esentiali gasiti in proteine si, de aceea, trebuie fie aprovizionat zilnic. Astfel, daca organismul are nevoie de mai multe proteine decat ceea ce obtineti doar din alimentatie, suplimentarea acestora joaca un rol important pentru a ajuta la completarea carentelor alimentare.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Un nou recipient

A fost realizat un nou recipient utilizand 100% plastic reciclabil care este mai usor de reciclat si reduce amprenta de carbon prin eliminarea operatiunilor de transport si expediere. Recipientul este fabricat in centrul Amway din Ada, Michigan pentru a putea avea control total asupra intregului proces de fabricare, de la formula la productie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri