Pregatirile de vacanta incep curand, iar cumparaturile de Sarbatori ne fac intotdeauna sa ne simtim minunat. Fie ca ne gandim la cadoul pentru mama, sotul, sora, tata sau cei mai buni prieteni, il alegem cu mare drag si avem grija sa fie cadoul perfect. Iata cateva sugestii pentru un start excelent in 2014 pentru tine si pentru cei dragi.

Comunicat de presa

Pregatirile de vacanta incep curand, iar cumparaturile de Sarbatori ne fac intotdeauna sa ne simtim minunat. Fie ca ne gandim la cadoul pentru mama, sotul, sora, tata sau cei mai buni prieteni, il alegem cu mare drag si avem grija sa fie cadoul perfect. Iata cateva sugestii pentru un start excelent in 2014 pentru tine si pentru cei dragi.

Stii ca frumusetea incepe cu o piele fina si catifelata. Acorda o atentie speciala picioarelor tale pentru vacanta de iarna. Pentru rezultate spectaculoase, incearca noul Venus & Olay care imbina tehnologia avansata cu 5 lame pentru un ras incredibil de fin si expertiza Olay de ingrijire a pielii. Iata un produs care nu trebuie sa lipseasca din kitul de vacanta, pentru ca tu sa ai o piele irezistibila.

Pret estimat: 56 lei.

Include Olay Total Effects in povestea ta de Craciun. Pentru o piele mai frumoasa si mai tanara ai nevoie de Olay Total Effects Touch of Max Factor foundation, cu un strop de fond de ten Max Factor, care lupta impotriva a 7 semne ale imbatranirii. Iti dorim sa ai un 2014 cu 7 semne ale fericii: piele frumoasa, success, veselie, dragoste, frumusete si echilibru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Pret estimat: 50 lei.

In fiecare zi, parul tau e nevoit sa faca fata multor provocari: astazi este ondulat, maine este drept, iar in timpul anotimpului rece este si mai greu de intretinut din cauza frigului. Pantene Repair & Protect repara parul si previne despicarea varfurilor. Cu Pantene, parul tau straluceste de sanatate!

Pret estimat: 25.99 lei.

Pentru un start excelent in 2014, trebuie sa ai pachetul cadou H&S Moisturizing Scalp Care! Colectia H&S Moisturing Scalp Care, cu ulei de migdale, hidrateaza scalpul pentru un par frumos, cu pana la 100% fara matreata**! (cu folosire regulata a produselor din colectia Moisturizing, **matreata vizibila, cu folosire regulata)

Craciunul acesta infrumuseteaza-ti zambetul. Experimenteaza sistemul revolutionar de curatare in 2 minute cu cea mai noua tehnologie in ingrijire dentara, Oral B Professional Care 1000! Bucura-te de accesoriul must-have pentru un zambet minunat si uimeste-ti iubitul cu cel mai nou gadget pentru igiena orala: roz pentru ea, negru pentru el.

Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Pentru barbatul din viata ta te poti baza intotdeauna pe Gillette Fusion® ProGlide Silver Touch, cea mai buna optiune pentru barbatii cu pielea sensibila. Asadar, ajuta-l sa uite de senzatia de piele iritata si bucurati-va impreuna de un start excelent in 2014!

Pret estimat: 40 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri