Tensiunea arteriala crescuta, medical - hipertensiune arteriala, este una dintre cele mai cunoscute afectiuni asimptomatice (fara simptome) cu efecte negative majore asupra sanatatii, singura modalitate de a o depista fiind verificarea periodica a valorilor tensiunii.

In cadrul conferintei, reprezentantii Hartmann, firma producatoare a tensiometrului Tensoval Comfort au vorbit despre monitorizarea curenta a tensiunii arteriele care se poate face usor si exact in confortul propriei case. Tensoval Comfort este un tensiometru digital de brat, care permite masurarea automata a tensiunii arteriale si a pulsului. Fiind validat clinic, masoara cu exactitate valorile tensiunii, este foarte usor de folosit, inclusiv de catre persoanele in varsta si beneficiaza de 3 ani garantie si service de la producator.

Si pentru ca majoritatea dintre noi apreciem o masa copioasa, uitand de implicatiile negative pentru sanatate, Tensoval Comfort propune Gastronomie fara tensiune intr-un pachet promotional dedicat persoanelor hipertensive.

Astfel, la achizitia unui tensiometru Tensoval Comfort, veti primi cadou revista “Bucataria pentru toti” cu retete dedicate persoanelor cardiace, putand opta suplimentar pentru un abonament gratuit de 3 luni la aceeasi revista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Campania este valabila in perioada 1 octombrie 2013 – 31 decembrie 2013, in farmaciile partenere. *O campanie Hartmann Romania.

Credentials foto: Mihai Ion Photography, Sinziana Iaru (make-up), Alina Cotta (hairstyle), Outfit- www.wardrobe-b.ro, locatie: www.decoretto.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri