30 Octombrie 2013 publicat în Noutati 3 share-uri

Iti doresti un look aparte de Halloween? Porneste de la ochi si tranforma-te intr-un personaj anime cool in doar cateva secunde. O noutate de ultima ora in Romania, lentilele Ochi de papusa sunt lentile de contact colorate care au un diametru mai mare decat cele obisnuite. Accesoriu de moda ultra-hip, aceste lentile te vor transforma pur si simplu intr-un fashion icon. Au facut asta pentru Lady Gaga in videclipul de la Bad Romance, si pentru milioane de tineri din tarile asiatice.

Comunicat de presa

Lentilele Ochi de Papusa sunt o modalitate perfecta de a adauga drama si mister la lookul pe care-l vei imbratisa de Halloween. Sunt disponibile deocamdata doar in Bucuresti, la pretul de 99 lei, si se livreaza in termen de maxim 24 de ore de la comanda ferma. Le vrei cu disperare daca:

…tii sa intorci toate capetele joi, la petrecerea de Halloween. Poarta nuanta pe nuanta, si ai sansa sa pari mult mai interesanta, ingenua, inocenta, fara ca nimeni sa-si dea seama de unde vine schimbarea. Opteaza pentru o alta culoare a irisului, si vei fi pur si simplu hipnotica. Vezi aici nuantele fascinante din colectia Hypnotique: bleu-gri, verde-oliv, ciocolata, gri-cameleon, indigo, negru.

….vrei sa pari mai tanara. Unele femei au acel “je ne sais quoi” care le face sa nu-si arate varsta. In zambet, in felul de-a intoarce capul, in… ochi? Top secret: niste ochi care arata cu 30% mai mari trimit interlocutorul la senzatia de ochi de copil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

…te plictisesti repede, esti un trend-setter, si ai nevoie de schimbari dese, si stii intotdeauna care sunt ultimele colectii de moda, ce pantofi se poarta si cat de des trebuie schimbata geanta.

Lentilele Ochi de Papusa pot fi purtate de oricine (fara prescriptie/reteta medicala) si au o durata de utilizare/viata de 3 luni. Sunt moi, confortabile, usor de aplicat, cu un continut de apa ridicat, si vin in recipiente separate (cate unul pentru fiecare lentila). Pentru amatoarele de senzatii tari, vor fi garantat ingredientul cheie pentru petrecerea de Halloween!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri