Recunoscut dupa stilul sau unic, David este un icon international – reprezentantul masculinitatii secolului XXI.

Comunicat de presa

Pregateste-te sa-ti reimprospatezi stilul clasic. David Beckham prezinta noul sau parfum barbatesc: Classic, cu o aroma citrico-lemnoasa patrunzatoare, care capteaza esenta spiritului liber al lui David. Acest parfum este noul accesoriu esential pentru barbatii cu un stil bine definit. Un clasic modern.

Recunoscut dupa stilul sau unic, David este un icon international – reprezentantul masculinitatii secolului XXI. Abilitatea sa de a combina look-ul clasic cu cel modern i-a creat imaginea unui trend-setter. Fie ca adopta o tinuta casual sau un costum cu croiala perfecta, David are atitudine ce se asorteaza oricarei tinute: este increzator, sarmant, fermecator. Nu e de mirare ca intreaga lume ii admira fiecare aparitie.

Inspirat de stilul perfect al lui David, Classic poarta o semnatura ultra-moderna. Un amestec imbietor de gin tonic, lime si intepatorea mireasma de galbanum ofera parfumului un miros stenic, efervescent. Din aceasta combinatie energizanta nu puteau sa lipseasca aroma de pin, nucsoara si menta, care seduc instant simturile. La final apare nota de eleganta, oferita de amestecul de esente lemnoase si hipnotizantul chihlimbar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

„Imi place sa cred ca am propriul meu stil care ma reprezinta in totalitate si ma diferentiaza de restul oamenilor. Classic este expresia stilului meu - este modern, masculin si sper ca va fi pe placul tuturor”, spune David despre noul sau parfum David Beckham Classic.

Designul clasic adus in contemporaneitate

Designul ambalajului este un mix de influente traditionale si moderne, totul impletindu-se intr-un stil unic, inconfundabil, la fel ca cel al lui David Beckham. Sticla cilindrica are un imprimeu deosebit, cu linii in zig-zag, care te invita sa il atingi. Prin sticla se poate vedea lichidul auriu al parfumului, aducand ambalajului o nota de caldura si lux. Prin contrast, capacul sticlei, gri metalizat este elementul masculin din Classic. Ca element distinctiv, sticla parfumului este decorata cu logo-ul David Beckham, numele sau fiind evidentiat cu alb intr-o stampila rotunda.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cutia parfumului este neagra, eleganta, imprimata cu aceleasi linii in zig-zag ca si sticla. Pe fata cutiei se afla logo-ul David Beckham scris cu negru, numele parfumului fiind trecut cu portocaliu. Privit in ansamblu, parfumul emana o suava sofisticare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri